e-nabız gebelik 1. trimester uyarısı? rutin kontrol için jinekoloğa gittiğimde kan ve idrar testi yaptırmıştım ve e nabız da bu uyarı çıktı?

31 martta korunmasız penatrasyon yaşadım fakat içime boşalmamıştı. daha sonra 15nisanda kadın doğumda test oldum süslüler rutin kontrol için. 20 nisanda da normal olarak regl olmuştum. ve telefondan e nabıza baktığımda o yazı gözükmüyordu. bugün bilgisayardan bakınca farkettim. tsh hormonumun yanında gebelik 1. trimester referans değer yazıyor. sonra eczaneden test aldım ve negatif çıktı. pazartesi özelde kontrole gidip test yaptırıcam fakat içime çok fena kurt düştü. benzer bir deneyimi olan süslüler yardım edebilir misiniz acaba fikir olarak?

1. Sen bilmezsin ama devlet bilir ahahah :)

21 mayıs 2022 21:44

2. hormonların referans değerlerinde menopoz öncesi, menopoz dönemi, hamilelik (1. trimester, 2. trimester) bunların hepsi yazılıyor sizin durumunuz hangisiyse o aralığa bakıyorsunuz çünkü hormon aralıkları tüm durumlarda farklılık gösteriyor hamile falan değilsiniz yani

21 mayıs 2022 21:45

3. öyle mi süslü? o kadar rahatladım ki anlatamam. bir de hamileysem en az 8 haftalık olacaktı ve onun içinde ekstra gerilmiştim. çok ama çok sağol, e nabız sistem olarak çok belirsiz bazı şeyler anlaşılmıyo

21 mayıs 2022 22:09