eksi sozlukteki "turk kizlarinin cirkin olmasi" adli baslik?

acikcasi bu kadar kisinin turk kizlari cirkin demesine sasirdim cunku ben gayet begeniyorum. sizce erkeklerin guzellik beklentisi mi yukseldi yoksa benim algilarimda bir sorun mu var? ne dusundugunuzu merak ettim. tesekkurler.

1. Heee aynen amk o yüzden yavşaya yavşaya bi hâl oluyolar iki yüzlü türk erkekleri kendileri henry cavill

21 kasım 2021 17:57

2. Yaaav cinsel açlık içindeki yamuk sikli ekşisözlük embesillerinin dediklerini mi dikkate alıyosun Allah aşkına süslü? Ter kokan, kıllı, göbekli, sarı dişli, kepekli saçlı, bel çevresi yağlı yağlı, düşük testesteronlu, erken boşalan, sadece sağ elleriyle seks yapan tipler.

21 kasım 2021 18:25

3. Aynı zamanda bir eksi sözlük yazarı olarak söyleyebilirim ki ekşide bulunan erkekler beş para etmez, istisnasız her adeti abaza ve reddedilinme kaynaklı oluşan kompleks sonucu açılan başlıklar bunlar. Bu tıpkı elde edemediği kıza "Zaten o*ospuydu" demek gibi, o*ospuysa neden peşinde köpek oldun? elde edemeyince "Zaten çirkinler" diyerek avunuyorlar basitçe. ey erkekler, madem çirkiniz köpek olmayın? Düşürmeyin kendinizi sadece cinsiyetini bildiğiniz bir kadına asılarak?

Şekil A: Keanu

21 kasım 2021 19:08

4. O yüzden mi 3 erkekten ikisi kadınlara ağzını aça aça bakıyo laf atıyo peşinde dolanıyo bu ülkede? Arkadaşlar böyle insanlar en alt tabaka ya bunları muhattap almayın zaten realde de suratına tükürmeyeceğiniz kendini genious sanan ama bi baltaya sap olamamış anca sözlükte birilerine laf atan tipler. Ha bunların yakışıklı eli düzgün tipleri de var ama çok çok nadir onları da tanıyınca kaçarsınız zaten.

21 kasım 2021 19:25

5. Kızların yoğunlukta olduğu bi bölümde okuyorum. Çirkin kız yok nerdeyse. Hepsi bakımlı ve güzel. Sınıfım mis gibi çiçek gibi valla. Lisedeyken kokuyodu sınıf diye pencere kenarına oturur hep pencereyi açardım soğukta bile. Makinada okuyan bi arkadaşım da pencere kenarı doluysa derse girmiyo kokuya dayanamadığı için. Önce pisliklerine çare bulsunlar.

21 kasım 2021 19:26

6. Aynı şey 30 u geçen kadınlara yapılıyor. 30 luk abla, 35 lik teyze, 35 yasında evlenmemiş ama kariyer yapmış kadın vs bir sürü başlık var. Açık bir örnek vereyim. Mesela masterchef pelin. kız 33 yaşındaymış ama ekşi erkeğinin yavşamadığı bir entry yok yani kıza. E hani 30 u geçince dünya ahiret bacın, teyzen, evde kalmış kız kurusu oluyordu. Resmen ikiyüzlülük.

21 kasım 2021 22:59

7. ileri zekalarıyla piyasayı düşürmeye çalışıyorlar ya, ölü taklidi yapın.

22 kasım 2021 00:06

8. Velev ki öyle. Ee? Borcumuz mu varmış 30una gelip bir baltaya sahip olmamış,neredeyse poposuna kadar anasina yıkatan,sarı dişli,kıllı,bakımsız,kültürsüz, porno bağımlısı , cimri gorillere?

22 kasım 2021 02:08

9. anneleri ne kızıymış, alman mı? türk kızından doğup söyledikleri lafa bak.

22 kasım 2021 14:32

10. Ee bizde burda turk erkeklerine cirkin bakimsiz vs demiyor muyuz her gun?

22 kasım 2021 14:36