en etkili alerji ilacı ve leviset ?

doktorum 3 yıldır falan bana leviset'i önerip duruyor. genel olarak memnunum ama çok da etkili gelmiyor. özellikle burun tıkanıklığı ve boğazdaki kaşıntı için etkili alerji ilaçları nelerdir ona göre aile hekimine yazdıracağım. teşekkürler.

1. süslü sözlüğe ilaç danışıp Aile hekimine yazdırmak lol

1 temmuz 2020 00:26

2. Levmont kullandım iyiydi. Ama sonrasında kullanırken mayıs ayında bahar nezlesi oldum. Doktor bu sefer demonty verdi.1 yıldır devam ediyorum. Herkese göre değişir bu. İlaçları deneyerek bulucaksın biraz. Anneme de levmont çok iyi geliyor. Deloday içti Bi ara aynısı mı bilmiyorum. Zaten fazla çeşit yok. 3 4 etken madde var onların isimlerini değiştirip satıyorlar. Bence bunu gögüs hastalıkları ya da immunoloji doktoruna danışmalısın. Once air vardı bi de. Onu kullandım. Rezalet. Sürekli burnum tıkalıydı ama durmadan da sızıntı şeklinde su gibi akıntı oluyordy burnumda.

1 temmuz 2020 01:07

3. 2019 mayısta bahar nezlesi olunca Demontye başladım dedim ya, bu mayıs bahar nezlesi olmadım. Gerçi fazla dışarı da çıkamadım malum pandemi. İlaçtan mı olmadım yoksa fazla dışarda olmadım diye mi bilemiyorum ama sonuçta cam açıktı hep. O şekilde de giriyor evlere ve o da yeterli bahar nezlesi için.

1 temmuz 2020 01:10