yeni
popüler
    sorular içinde ara
    yeni soru sor
    son sorular
    son cevaplar
    kategoriler
    • süslü
    • moda alışveriş
    • kuaför & güzellik merkezi
    • sağlık
    • spor
    • gönül işleri
    • aile arkadaş ilişkileri
    • cinsellik
    • eğitim & kariyer
    • seyahat
    • pet
    • sanat
    • bürokrasi
    • diğer
    5 yanıt
    • linki kopyala
    • şikayet et

    erkek arkadaşımın bitmek bilmeyen cinsellik arzusu?

    merhaba arkadaşlar. sevgilimle 4 yılı aşkındır sevgiliyiz. son 2 yıldır da cinsellik yaşıyoruz. aşkta cinsel hayatımız da gayet güzel gidiyor. her hafta buluşuyoruz. ve evde de olsak, dışarıda da olsak, günün sonunda mutlaka sevişiyoruz. adam sevişmeden bırakmıyor beni resmen eve:d dışarıda da olsak, 2 saat önceden eve gidiyoruz sevişiyoruz mesela. evde olunca zaten onu uyandırdığım gibi oluyor. bende oda istekliyiz. ama sanırım her hafta böyle olmasından sıkılmış gibiyim. bun sevgilime kırmadan nasıl anlatabilirim? yani her hafta her hafta sevişmesek en azından. yada dışarıda olduğumuz zamanlar sevişmek için eve gelmesek dışarıda vakit geçirsek hani. bunu ona söylemek istiyorum ama doğru kelimeleri de bulamıyorum, kırmak istemiyorum. bende çok zevk alıyorum, orgazma ulaşıyorum hemde defalarca. ama siz benim anlatmak istediğimi anladınız arkadaşlarım. nasıl bir şey yapabilirim? fazla geliyor sanki bana her hafta. yoksa gayet normal mi? kafamda deli sorular. sizlerden fikir bekliyorum. teşekkür ederim :)

    1. Her hafta desek ayda 4 kere olur. Her gün olsa tamam da her hafta normal hatta bazılarına göre az. Bence siz istekli misiniz bir daha düşünün

    2 temmuz 2018 13:28

    2. 1. anonim, çok tatlısın :) <3

    2. anonim; evet istekliyim gerçekten, ama benim derdim zaten dışarıdayken bile sevişmek için eve gelmemiz. yani arkadaşlarımızla olsak dahi, işimiz var diyip kalkıyoruz sevişmek için. tabiki istekliyim çünkü bende çok zevk alıyorum

    2 temmuz 2018 13:32

    3. hafta içleri akşamda görüşüyoruz sevgili süslüler. bazen olmuyor ama şu şekilde, pazardan pazara fiks görüşüyoruz. geri kalan günler de 1-2 gün görüşüyoruz ama bu 3-4 saat oluyor o zaman da vaktimiz olduğu zaman gidip sevişiyoruz. aynı ev içinde olsak tamam haftada bir az. ama aynı evde yaşamıyoruz. biraz dışarıda bişeyler yapalım istiyorum böyle olunca canımı sıkıyor bu olay biraz sadece ondan dolayı fikirlerinizi almak istedim, hepinize teşekkür ederim. evet istekliyim gayet zevk alıyorum, ama benim anlatmak istediğim kendimize tam olarak bir gün ayırmak istemem. sevişmek dışında.

    2 temmuz 2018 13:35


    4. 4. anonim atladım kusura bakmayın. hayır sevgilimin tavırları rahatsız etmiyor, pamuk gibi adam normalde yani zorlamıyor, isteklerime önem veriyor, saygı duyuyor vs.

    8. anonim; evet aynen bu şekilde. belki de rutin diye. birden gelişse böyle olmaz belki, ama dediğim gibi mesela saat 10da eve gideceksem, 8de arkadaşlarımızın yanından kalkıyoruz sırf sevişicez diye. hani o ortamı bozup gidesim gelmiyor. yoksa tabiki sevgilimi çok seviyorum ve istekliyim bende

    2 temmuz 2018 13:40

    5. son süslüm; teşekkür ederim düşüncelerin için. sanırım ben abartıyorum. oda arkadaşlarımızın yanından dahi bu sebeple kalktığımız için sanırım. teşekkür ederim cevap veren herkese :)

    2 temmuz 2018 14:04