erkeklerimizin avrupalı kadın övgüsü ve avrupalı kadınların fiziği? bu övgü neden?

geçen gün herkesin mayo bikiniyle takıldığı oldukça kalabalık turistik bir yerde bulundum ve ortamdaki tek türkler ben ve arkadaşım gibi görünüyordu. hollandalı, finlandiyalı, rus, alman, danimarkalı falandı herkes(gizlinot: tur şirketlerinden dolayı milletlerini biliyorum oradakilerin). sürekli deniliyor ki oralı kadınlar hakkında işte spor her zaman hayatlarında, dizileri taş gibi bir de türk kızı fiziğine bak vs vs ama ben o kadar yabancıyı yarı çıplak bir arada görünce bu söylenenler aklıma geldi ve şok oldum. hepsinin yüz hatları inanılmaz düzgündü o kısmı azıcık kıskandım ama nasıl hepsinin vücudu bu kadar normal olabilir madem o kadar taş gibilerse ve spor yapıyorlarsa, çeşmedeki plajlarda ben onlardan herhangi biri kadar selüliti olan genç kadın görmedim mesela ya da bacakları selülit dışında çok düzgün kızların pek sıkı olmamasına rağmen ama beller inanılmaz kalın ve yağlı falan ama hepsi normal kilolarda kilolusunu görmedim. vücut olarak türk insanına göre tek avantajları hepsinin inanılmaz uzun olmasıyken(gizlinot: kızların yarısı +180di zaten ona da ayrı şok oldum) nasıl bizlerin vücudu her fırsatta yerin dibine sokulup o kadınların övülülüyor? bu adamlar hiç görmeden yorum yapıyor olamaz sonuçta. size sadece türk insanının birbirini yerin dibine sokmaya çalışmasının farklı bir örneği mi bu yoksa uzun boy+çok güzel yüz hatlarının yarattığı bir illüzyon mu bu?

1. valla süslüm ben avrupalı kadınların fiziğine hiç iyi dendiğini duymadım şahsen. genellikle yüzleri övülüyor ve cidden de avrupada böyle bir avantaj var neredeyse herkesin yüz hatları güzel. hayata bir sıfır yenik başlamışız. ben fizik olarak sadece rusları övdüklerini duydum

14 ekim 2020 10:26

2. artı bir milyon ile katılıyorum bu soruya. boyum 183, eski voleybolcuyum ve voleybolu bıraktığımdan beri düzenli pilates yapıyorum, 34- çoğunlukla 36 bedenim ve memem var dik ve normal boyutlu popom falan var, selülit ancak bacağımı sıkarsam çok hafif görünüyor azıcık övdüm ama fiziğim baya iyi bence biraz fazla uzun olmama rağmen ama çirkinim. benim fiziğini her fırsatta eleştiren erkekler gülle takımından çıkmış gibi görünen Hollandalıları ya da çocukken yaptığı bale dışında vücudu spor yüzü görmemiş sıfır beden vücudu lömbür lömbür Rusları gösterip övdüler bir de hah bir de türk kızı vs vs konuştular bana işte o gün delirdim ve hepsini aşağıladım görünüşleriyle bir de ben acımasız ve kaba ve kıskanç oldum zaten o günden sonra soğuduk adamlarla pek görüşmedik.

bence güzel yüzün yarattığı illüzyondansa sadece Türk kadınını aşağılamayı seviyorlar hem de en eğitimli ailelerde en iyi eğitimleri alarak büyümüş, dünyanın farklı ülkelerinde yıllarca yaşamış, vizyonu her konuda çok geniş adamlar bile böyle. konu türk kızı olunca yanlarında burunlarından getirecek bir sevgilileri yoksa sadece aşağılıyorlar.

14 ekim 2020 10:26

3. türk erkeği kendi kıllı götüne, agresifliğine, medeniyetsizliğine bakmadan türk kızını öyle kötü eleştiriyor ki.

Bu adamları hakedecek naptık bilmiyorum sadece imkanı olan yabancı adamlarla ilişki yaşamaya baksın, bu adamların olduğu yerde huzur yok.

Türk erkeğinden de, oğluşunun yanına kimseleri yakıştırmayan analarından da bıktım. Adam eleştiri yapmaz yeri gelir anası yapar bu kız çok kısa değil mi?, çok kilosu yok mu?, orası şöyle değil mi?, burası böyle değil?.... bla blaa bitmez anam bitmez bunların derdi tasası.

14 ekim 2020 10:33

4. ayrıca türk erkeği almanya, hollanda ve avusturya gibi türklerin yoğun yaşadığı ülkelerde sapık, medeniyetsiz, kadın düşmanı olarak biliniyor.

Avrupalı kadın hayali ile oralara gidip türk olduğunu söyleyince kaçan yabancı kadınları farkedince boktan egosundan hala türk kızını eleştiren pislikler gördü bu gözler.

Bir sürü yabancı kız arkadaşım var daha birinin ağzından türk erkeği ile ilgili iyi bir şey duymadım ayıp olmasın diye herkes insan sonuçta falan diyorlar akdksldf

14 ekim 2020 10:36

5. ben avusturya'da ve almanya'da spor salonu giyinme kismindaki selulit partisinden nefret ediyordum. hangi ulkeymis o?

14 ekim 2020 10:50

6. ya allah aşkına ben hiç kendini bilen, kültürlü, düzgün bir erkeğin avrupalı yada rus kızı övdüğünü duymadım görmedim. efendime söyleyeyim nerde keko, yobaz, hayatında aynı yatağa girdiği tek kadın eskort olanlar, ya da kadın vücudunu pornolarda öğrenmiş 31ci ergenler vs varsa onlar yurt dışındaki kadınları öve öve bitiremiyor.

aynı zamanda kendi ülkesinin kadınlarını bu kadar yermelerinin nedeni aşağılık kompleksine sahip olmalarıdır. bunun üzerine daha çok konuşulur da uzatmak istemiyorum.

mesela eski sevgilimin iki abisi vardı. biri ingiliz bir kadınla biri de rus bir kadınla evliydi. hiç ama hiç abartmıyorum. bana yaşını tahmin et dediğinde rus geline ben 43-45 demiştim. kadın daha 30 yaşındaymış. o kadar şok oldum ki, boyu 180, allah var cildinde tek leke bile yoktu , saçlar doğal platin sarısıydı. normal de kimseye kolay kolay çirkin diye bakmam ama allah affetsin ciddi anlamda çirkin bir kadındı yüz olarak. ve fotoğraflardan gördüğüm kadarıyla tanıdıkları tüm rus kadınları öyleydi. diğer ingiliz yengesi biraz daha güzeldi gerçekten.

ve ülkem erkeklerinin bekaret, namus(!) algısı her zaman bizim kızlara yöneliktir. asla yabancı bir kadında bunların esamesi bile okunmaz. çünkü yabancı kadınlar ne yaparlarsa yapsın zaten çok karakterli, çokk kültürlü, çok iyi aile kızlarıdır. (gizlinot: swh)

türk erkekleri " herhangi bir şey vs türk kızı " versuslarında her zaman türk kızını gömecektir.

14 ekim 2020 11:34

7. hollandaya yeni taşındım. düzgün fizikli hollandalı kadın pek görmedim ki türkiyede sürekli görüyordum. spor yapma alışkanlıkları da bisiklet sürüp koşu yapmak o kadar. fitness salonunda kız oranı çok az. ben de çok övüldüğü için afet bekliyodum herkesi çok şaşırmıştım ilk geldiğimde. türk erkekleri bizi gömmeye yer arıyor ondan.

14 ekim 2020 11:44

8. Bunun kadın ya da erkek olmakla ilgisi yok, tam olarak türklerin asla bitmek bilemeyecek aşağılık kompleksi buna neden oluyor.

14 ekim 2020 11:51

9. Bunu söyleyince linç ediliyorum ama hepsi türk kadınının kendi bok yemesi. Kendi aralarında bok atma yarışı ve hasetlik bittiği gün (iyyy senin belin kalın, götün büyük, tenin koyu, sana mo soracaklar amk, normal insan işte) belki kendileri yerin dibine sokan türk erkeğinin çenesini kapatmak bit ihtimal olur. Bizim gerzekler birbirini yemekten henüz fırsat bulamadı sadece.

14 ekim 2020 11:52

10. Türkiye'de Avrupai her özellik her zaman daha iyidir :d ben de fizik olarak harika olduklarını düşünmüyorum. 180+ boy modellik için bile fazla. Aynı zamanda kuzey ülkelerindeki insanlar baya iri bence. 175 üstü boyla birleşince benim pek hoşuma gitmiyor

14 ekim 2020 13:18