erkeklerin 90%’ının kadın düşmanı olduğunu düşünüyorum?

gerçek hayatta çoğu kişi kendini ele vermiyor ama sosyal medyada vakit geçirdikçe içlerinde tam bir kadın düşmanı olduğunu daha iyi anlıyorum. bu kadın düşmanı tipler hakkında ne düşünüyorsunuz? gerçek hayatta cidden kendilerini iyi kamufle ediyorlar bence, en azından modern gözükenler. oranı dikkat çeksin diye salladım ama türkiye’de aşağı yukarı böyle bir oran gerçek olabilir mi?

1. Bu denli oldugunu dusunmuyorum ama var fazlasiyla. Bunun nedeni; premseslerin annelerinden gordugu sorumsuz hayatı eslerine uygulayamamaları. Tembelim, sorumsuzum, bi bardak cayi bile kendim alamam, annem hepsini yapardi canim anam tavirlarinda buyutulmeleri. Herkesi kendilerine hizmet eden, birey bile olamamis erkolar kadinlara dusmanlik besliyor. İcten ice bile olsa var bunlardan.

16 mayıs 2024 15:09

2. Benim hoşlandığım erkekler de hep kadın düşmanı çıkıyor. Bir de nedense bakire istiyor hepsi. Ama kendileri öyle yaşamıyorlar. Yaşadıkları hayat ile gelecek için düşündükleri hayat çok farklı

16 mayıs 2024 15:10

3. Türk erkeği sizi tavlayana kadar modern ve seküler. Sonra içindeki manyağı çıkarıyor, çok uzun süredir yalnızım bu ilkel ilkel hallerden bıktığımdan. çekemiyorum. Ben çaçaron bir tip değilim, çaçaron kadın arkadaşlarımın yanında kuzuya dönüyorlar. Go girl diyorum o yüzden.

16 mayıs 2024 15:12

4. Bence biraz da eğitimle ilgili. boğaziçi fizikteki bi adam hala a1in dediği kafada olabilir ama mesela bizim siyaset bilimi dersinde feminist devrimi anlatıyolar o dersi alan öğrenciler mecburen bu kafaya giremiyor ve artık annesinin de sömürüldüğünü görüp evdeki tavrını da değiştiriyor. Bunun bizzat örneğini eşimde gördüm.

Eşimin annesi tam o kafada bi kadın ama eşim okumuş adam djfjf, bizim evde her şey eşit bölünür kardeşi mesela tam tersi ben bilmem ben anlamam kafasında.

Elbette mizaç da etkendir ama bu da böyle nir anekdot

16 mayıs 2024 15:13

5. ben eğitimin bir yere kadar etki ettiğini düşünüyorum. erkek olarak doğdukları için sistem onların başarılı olması için tasarlanmış, kadınlara yer açılması için bir adım geri çıkmayı bilmeleri gerekiyor bence ama çoğu içten içe bunu istemiyorlar. güçlü olan taraf olarak ayrıcaklıklarının keyfini sürüyorlar ve kadınlar onlar için "yaratılmış" sanıyorlar

redpill gruplarındayım gözlem için, o kadar delüzyoneller ki... kadınların onlara borçlu olduğunu düşünüyorlar birçok konuda

16 mayıs 2024 15:33

6. Valla yine iyi niyetli bir oran bile olabilir ben daha fazla olduğunu düşünüyorum. Bazıları çok güzel saklıyorlar çünkü ancak satır aralarında yakalayabiliyorsunuz. Yani sanmayın ki bunların hepsi "kadın evde oturacak çocuk bakacak" diye gezsin. Çoğunun içselleştirilmiş bir kadın nefreti var. Maalesef bu türkiye'ye özgü de değil. Hadi avrupa ülkelerinde oran birazcık daha az olsun ama asla çok daha azı değil.

16 mayıs 2024 15:41

7. Bi tane kadin bunlarin gotunu guzel bir yakiyor sonra basliyorlar kadinlara sallamaya, nefret etmeye. O kuyruk acisi o kadar belli oluyor ki. Kadin dusmanligi gordugum/duydugum anda hangi kiz yakti gotunu bu kadar helal olsun go girl diyorum geciyorum.

16 mayıs 2024 20:24

8. Redpill olayını hiç bilmiyorum ama benim çevremde öyle tipler pek yok. Aksi hatta eşim erkek arkadaşlarım ailemde erkekler hep yan karakter neredeyse. Bence o tayfaya çok maruz kaldığınız için de böyle düşünüyor olabilirsiniz

16 mayıs 2024 23:54