erkeklerin beyaz ten takıntısı?

erkekler arasında kadının beyaz tenli olması neden bu kadar önemli?

1. seksi ve daha çekici buldukları için.

15 mart 2018 09:49

2. Ya yok böyle bir sey. Allah askina biktim su beyaz ten muhabbetinden. Eger manyak bir porno delisine denk geldiysen, öyleler evet. Ama diger türlü, insanlar beyaz tenli kizlara yanip tutusmuyor.

15 mart 2018 09:53

3. ben de sözlüklerde falan denk geldim böyle başlıklara tabi hepsi değil ama çoğunluğunda var gibi, türkiyedekiler için en azından, çevremde de gözlemledim

15 mart 2018 09:55

4. Ülkede az olan talep görür konu bu. Sarışınların bol olduğu ülkelerde yetişen erkek arkadaşlarım latin kadınlarını daha çok beğeniyor, ama esmeriğin daha bol olduğu ülkelerde sarışınlar popüler oluyor. Çoğu Arap kadınının beyazlaşma ve sarışınlaşma sevdası da vardır mesela. Genel olarak çok görülen değil dikkat çeken ilgi görüyor.

15 mart 2018 10:10

5. yavvv bu esmerler size ne ettiiii

15 mart 2018 10:36

6. kadın dediğin beyaz tenli olacak! diyen bir adet erkek tanımadım. benim tanıdığım erkekler her tenden kadını beğenebiliyor? bu bir kriter bile değil ki. haa vardır belki 1-2 kişi bu duruma takıntılı olan ama tüm erkekler?? yok öyle bir şey nerden çıktı.

not: beyaz tenliyim.

15 mart 2018 10:59

7. bu çok kişisel bir durum. benim esmer erkekler daha çok ilgimi çeker, arkadaşım sarışın erkekler mesela. bunun birinde takıntı olması da kötü bir şey değil, kendi birlikte olmak istediği kişiyi istediği gibi seçebilir. ama bizim ülkede beyaz ten değil de sarışınlar daha çok öne çıkıyor aslında. beyaz ten bol gayet sokakta görüyorum. özel olarak beyaz tene değil de sarışın kadınlara, esmer kadınlara vs zaafı olan erkekler gördüm mesela ama kadın genel olarak güzel olduktan sonra da hiçbir erkeğin "bu kadın şu tene sahip değil değil birlikte olmayayım" diyeceğini sanmıyorum.

15 mart 2018 11:57

8. burdaki çoğu şey sokaktan ve gerçeklerden çok uzak. takıntılı olan sizsiniz. ten güzel değil. önemli olan bütün güzellik. kimse kimseye sırf teni çok beyaz diye dönüp bakmaz. bu sözler çok özgüvensizlik gibi geliyor bana. mesela güzel değildir ama beyaz tenli olduğu için övünüyordur çünkü başka bir şey yok. izmirli, çerkes vb. olmakla övünmek de aynı mesele. burda onlarca kez colorism konuşuldu ve böyle şeyler ancak geri kalmış ülkelerde bu denli önemli olur. güzel olan orantılı bir fizik, iyi bir giyim kuşam ve orantılı bir yüzdür. yani sırf birisi sarı saç ve beyaz tene sahip diye güzel olmaz.

burası iyice ekşi sözlüğe döndü. bu kadar yeter bence.

15 mart 2018 12:00

9. Gidin Amerika’da beyaz teni övün bakalım nasıl muamele görüyorsunuz.

15 mart 2018 12:40

10. var mı ya öyle bir şey , sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim ? şu güneş görmeyen muhabbeti mi bu ?

15 mart 2018 13:33