erkeklerin vücut geliştirme merakını anlamıyorum, neden?

tamam türk erkekleri abaza karı kız düşürmek için yapıyordur da yabancı bir erkeğin takıntı derecesinde kas yapmak isteyip sürekli no pain no hain tarzı motivasyon fotoğrafları beğenmesi, kaslı bir vücuda sahip olmanın en büyük hayallerinden birisi olması falan normal mi? neden bir insan vücuduyla bu kadar uğraşmak ister ki? bana sürekli estetik olan, güzellik takıntısı olan instagram kızlarını hatırlatıyor. diyeceksiniz soru nerde ben de bilmiyorum içimi dökmek istedim :d

1. *gain

30 kasım 2020 22:22

2. Onlar da %90 kari kiz düşürmek icin yapiyo geri kalan %10 diger sebepler

30 kasım 2020 22:23

3. bana aşırı itici geliyor bu tipler ya, böyle sporla kafayı bozmuş gibi takılmalar falan nedenini bilmiyorum ama itici bence.

30 kasım 2020 22:25

4. Bence bir tür hobi. Zararlı bir şey olmadığı için sakıncası yok.

30 kasım 2020 22:26

5. Sanki dış görünüşe odaklı bir insanmış imajı veriyor ve bu beni korkutuyor. Flört aşamasındayız, Beni güzel bulduğunu dile getiriyor ama bana inandırıcı gelmiyor. ben fit değil balıketliyim, makyaj yapmam, dikkat çekici giyinmem, öyle alımlı bir kız değilim neden benden hoşlandı ki?

30 kasım 2020 22:26

6. kızların makyaj yapıp, güzel şık giyinmesiyle aynı şey. kendini beğenmek için yapıyor olabilir, insanların beğenmesi takdir etmesi hoşuna gidiyordur. bazen biz de sırf kendimiz için, bazen de kendimizi başkalarına beğendirmek için saçımızı, makyajımızı yapıyoruz. sen de kendine haksızlık etme eminim seni beğenmesi için bir sürü sebep vardır süslü.

30 kasım 2020 22:33

7. Anonim 6'ya katılıyorum. Yani ben de cilt bakımı ve makyajdan çok hoşlanıyorum. Bunları hobi gibi görüyorum. Biri gelip bana "sen beğenilmek için, erkekler için bunları yapıyorsun." dese hoşuma gitmez. Öyle değil çünkü. Zevk aldığım için yapıyorum.

30 kasım 2020 22:35

8. Sadece beğenilmek isteyen insan gider düzenli sporunu yapar ama hayatını da yaşamaya devam eder. Vücut geliştirme bir spor dalı gibi. Bu insanların bir kısmı yarışmalara katılıyor. Bunun için kaslarını ideal seviyeye getirmeye çalışıyorlar. Diyetleri bile buna ayarlı. Büyük disiplin herektiren bir spor diyebiliriz.

30 kasım 2020 22:35

9. Flört aşamasında olduğumuz için tam tanımıyorum onu ama yoğun bir şekilde takip ettiğini görüyorum. Önceden tanıdığım erkeklerin de amacı hep bu yönde olduğu için ister istemez sorguladım bir acaba diye. Haklısınız herkesi aynı kefeye koymak haksızlık olur

30 kasım 2020 22:37

10. Çok yoğun bir vücut merakı var, dış görünüşünü hiç beğenmediğinden bahsediyor sürekli halbuki taş gibi çocuk ama gözü daha da kas yapmakta. gerçekten çok ilginç geliyor mesela bana, benim anlayamadığım bir şey

30 kasım 2020 22:42