eskişehir'de sevgiliyle hafta sonu planı, gidilecek yerler, otel ve mekan önerisi verir misiniz?

canım süslüler, erkek arkadaşımla bir hafta sonu değişiklik yapalım ve hızlı trenle eskişehir'e geçelim diyoruz. kalacak temiz, güvenilir otel önerisi, lezzetli yemek yiyip rakı içebileceğimiz mekan önerileri ve gidilebilecek, yürüyüş/bisiklet vs tarzı şeyler için yerler önerirseniz çok mutlu olurum :) hep gitmek istiyorduk eskişehir'e, sonbahar gelmişken güzel olur diye düşündük :)

1. the corner inn hotel güzel süslü, barlar sokağına yürüme mesafesinde 10 dk falan. (biz daha 2 hafta önce konakladık, kahvaltısı var, gayet memnun kaldık) tren garına da yürünebilecek yakınlıkta. otelin karşısı polis zaten sıkıntı çıkmaz.

kentpark bisiklet için çok uygun ama kiralama yerleri var mı bilmiyorum.

atom tostçu var dediğim otele yakın, baya güzeldi :)

rakı için bizzat meyhaneye oturmadım fakat barlar sokağında bir meyhane var içi full atatürk fotoğraflarıyla dolu ama malesef ismini bilmiyorum. sakin ve nezih duruyordu.

adalarda kano ile porsuk çayı turu yapabilirsiniz.

odunpazarında gezin mutlaka, oralarda çeşitli müzeler var, (odunpazarı moden müze, balmumu müzesi vs vs)

odunpazarı'nda kırım tatar çibörek evi'ne muttlaka gidin.

abdüsselam balaban kebap salonunu da kesinlikle tavsiye ediyorum, kaçırmayın.

1 ekim 2019 00:19

2. gocmenxx, tek cevapla muhteşem özetlemişsin, çoooook teşekkür ederim. bildirimi görünce bi an aha dedim anonim1 geldi yine, "bize ne be gezintinizden" yazmıştır biri diye abdmdldö

öok tatlısınız, ayrıntılı cevabınız için çok teşekkür ediyorum giderken bu cevabı baz alacağım. otelin fiyatlarına da bakayım, ramada eskişehir de fena değil gibi gelmişti ama bu da olabilir :)

sevgiler

1 ekim 2019 00:26

3. süslüm önce odunpazarı ordan da minibüse binerek sazovaya gidebilirsiniz. ikisini aynı gün içinde gezersiniz bir gününüz size kalır. Odunpazarında cafe rasta var, bütün arkadaşlarım çok sevmişti orayı. Adalar ve barlar sokağı civarında da mutlaka bi turlarsınız. Barlar sokağında social diye bir yer var, bazen üst katında değişik partyler veye etkinlikler oluyor. Barlar sokağındaki çoğu meyhane güzeldir, bir önceki süslünün bahsettiği neyzen olabilir.Onun dışında sprye gitmeden eskişehirden dönmeyin bence. Kahvaltı içinde tercih edebilirsiniz, akşam bi şeyler içmek dans etmek canlı müzik vs içinde. Oldukça enerjik ve farklı bi mekan.

1 ekim 2019 00:32

4. çok teşekkür ederim tavsiyeler için a2, şimdiden epey heveslendim her yere gidesim var :)

kahvaltı sonrası öğleden sonra sazova ve odunpazarı akşama kadar yani 5-6 saate sığdırılabilirse öyle yapayım süslü, daha çok yeri görmek daha iyi olur :) gondola da binmek istiyorum. canlı müzik de akşam süper olur :) inşallah meyhaneler çok pahalı değildir ama :)

1 ekim 2019 00:36

5. rica ederim süslü, iyi gezmeler :)

1 ekim 2019 00:37

6. süslü biz merlot otelde kalmış ve çok memnun ayrılmıştık. ek olarak çarşı içindeki porsuk çibörek kırım tatar dan çok daha iyiydi ikisini de denemiş biri olarak çarşı içindekini deneyebilirsiniz.

1 ekim 2019 13:35

7. Süslüler aynı odada kalmakta sorun çıkardılar mı yoksa ayrı odalarda mı kaldınız? ek olarak sormak istedim..

2 ekim 2019 00:26