eski sevgilim evlenmeden önce bana mesaj atmıştı, onları da sevgilisine atmıştım. sizce bu hata mıydı ?

hata mıydı diyorum çünkü şöyle oldu. bu bana mesaj atıyor instagramdan. ki en son 5 sene önce görmüşüm. evleneceğini, benimle görüşmek istediğini, beni unutmadığını devamlı rüyalarında gördüğünü, bu yüzden tam olarak benden kopabilmek için, son bir kez daha görmek istediğini, konuşup aklında ne varsa söyleyip sorup bu defteri tamamen kapatmak istediğini yazmıştı. hayır yazdım sadece. ondan sonra bir sürü ısrar mesajı. beni özlediğini, unutamadığını, unutmak ve özlememek için son bir konuşma yapmak istediğini, yapmazsa bunun onu perişan edeceğini falan yazmış. ben de o ara yeni nişlanlanmıştım bu arada. yani nişanlım böyle bir şey yapsa bilmek isterdim diye düşünüp, kıza tek tek screenshot ile attım mesajları. bu arada eski sevgilimle ortak arkadaşım var, kızın numarasını ondan almıştım. kıza attıktan sonra ayrılmış kız. neyse aradan aylar geçti. o ortak olan arkadaşımla görüştük bir hafta önce. dedi ki, eski sevgilim kız onu terk edince çok kötü olmuş. üzüntüden yemek yiyemiyormuş 3 ayda 10-15 kilo mu ne vermis ve antidepresana başlamış. şimdi bu kadar üzüldüyse demek ki seviyormuş. benimle belki de gerçekten defteri kapatmak istemişti. hani özledim unutamadım dedi ondan emin olamıyorum bir türlü. sizce yaptığım hata miydi

1. Ayy saçmalama süslü. Kız terk edince kıymete binmiş, terk etmeden önce aranıyormuş basbayağı. Beni de böyle eskilerden rahatsız edip duran biri vardı ama sevgilisine olan davranışlarını bir görsen kıza sırılsıklam aşık sanırsın. Erkeklerin çoğu böyle herhalde. Bunları göre göre kendi sevgilimden de şüpheleniyorum yok yere, yanımda böyle ama arkamı döndüğümde nasıl acaba diye.

14 temmuz 2023 17:52

2. Ohhh ilk defa 'sen bizim ilişkimizi kıskanıyorsun orospu' vakası olmamış. Kız da basmış tekmeyi ohhhhhhhh. Hak etmiş göt oğlu. Beter olsun amcik hosafi.

14 temmuz 2023 17:59

3. Kadınlar kadınlara karşı bu kadar acımasızken erkeklere karşı nasıl bu kadar yufka yürekli oluyorlar inanamıyorum.

14 temmuz 2023 18:06

4. Anonim 3, benim kadınlara karşı acımasız olduğum fikrine nereden kapıldınız?

14 temmuz 2023 18:10

5. davranışlarının sonuçları olduğunu görünce erkeklerin ayılıp bayılması... süslü çok iyi hikaye keyfim yerine geldi tebrik ederim seni de karşı taraftaki kızı da

14 temmuz 2023 18:19

6. evliliği çoğu erkek aşktan ölerek yapmıyor maalesef :/ soru troll olsa bile yaşım da 20lerin sonlarına yaklaştıkça böyle o kadar çok erkek görüyorum ki inanamıyorum. benim kuzenim de eski sevgilisine bak ben evleniyorum haberin olsun bırak dersen bırakırım falan demiş görseniz evleneceği kıza deliler gibi aşıktı. evlendi ama kızla da görüşmeye devam etmiş şerefsiz. Sonuç: ortada 1 çocuk ve manipüle edilmekten deliye dönmüş ayrılsam mı ikilemi yaşayan bir kadın hala şerefsizlik peşinde bir adam. Senin ex de Sevdiğinden değil süslü saflığa gerek yok ikinizi de aynı anda idare edip kendine drama yaratmaya çalışmış ikinizden de olmuş djjsjsjfjf bunlar ne tehlikeli yaratıklar yaa 🤢🤢 eğer olay gerçekse iyi olmuş ona. Youtube'ta eski şarkılara girip erkoların yorumlarını okuyunca bunlar ne kadar salak insanlar diyorum. Hayal dünyaları çok bayık. Eskilerden beri kadınları hayal dünyaları yüzünden wattpad kurguları okudukları için romantik diziler izledikleri için aşağılıyorlar ama asıl ayakları yere basmayan gerçek ve kurgu sınırını çizemeyen "evleniyorum ama ilk aşk bi başka bee" gibi fake hislerle kendi hayal dünyasını bomboş şeylerle dolduran erkekler çok fazla ve çok acınasılar. İzledikleri filmlerdeki dizilerdeki o biriyle birlikte olan ama mutsuz erkeği yaşıyorlar. Hep de aldatan erkekleri hayatında heyecan yoktu diye onaylarlar djjdjddj böyle erkekleri artık koklayarak mı beyin okuyarak mı nasıl yapıyorsak yapalım önceden fark etmek zorundayız. O havalı bulduğumuz yere göre sığdıramadığımız adam salağın teki çıkabilir. duygusal taklidi yapan erkeklere özellikle dikkat

14 temmuz 2023 18:24

7. Seven adam eski sevgilisine mesaj atmaz.nisanlina atmayacagindan ya da onun ayrılmayacagından o kadar eminmis ki ne olduğunu şaşırmış cok iyi yapmışsın süslü

14 temmuz 2023 18:24

8. Hata değil bence. Kendi davranışlarının sonuçlarını yaşıyor.

14 temmuz 2023 18:35

9. Dün yediği hurmalar tırmalamış, hiç vicdan yapmayın süslü yaptıklarının bedelini ödüyor diye düşünün.

14 temmuz 2023 18:41

10. İçimin yağları eridi ya oh canıma değsin ahahajsjsjd