eski sevgiliyle 1 yıl sonra ilk karşılaşma?

ne yapılır ne yapılmaz? böyle bir şey yaşanacak, aynı ortama girmemiz gerekecek ve muhtemelen çok sık yüz yüze geleceğiz aynı arkadaş ortamında olduğumuz için. önüme bakıp devam etsem de benim duygularım bitmiş değil ama saçma sapan bir bitişti, açıklama ve özrü hak ettiğimi düşünüyorum. duyduğuma göre o da bu konuda gerginmiş, elimiz ayağımız birbirine dolanacak muhtemelen. nasıl davranmalıyım lütfen bi el atın süslüler

1. Selam verirse merhaba deyip geçin ve sakın önce konuşmaya veya muhabbet açmaya çalışmayın. Açıklamayı hak eden taraf sizken bu kişinin üstüne düşmeyin. Gerekirse kendisi gelip anlatsın

15 eylül 2021 12:56

2. Görmemezlikten gelmeyin, sohbet etmek için de ölüp biter görünmeyin, herkese selam verirken onunla da selamlaşın gerekirse nasılsın iyi misin iyiyim gibi küçük bir konuşma yaşayın, özellikle olduğu yerden kaçmayın ya da gitmeye de çalışmayın yanına, ortama göre akışa göre davranın, varsa yakın arkadaşlarınız o ortamda olacak, onlara bu endişenizi söyleyin ki tuhaf bir durumda size yardımci olsunlar , onlar da girsin muhabbete

15 eylül 2021 12:56

3. Umrunda değilmiş gibi yaparsanız kendini bir şey sanabilir. Orta derecede davranın ne umrunuzda değilmiş ne de ölüp bitiyormuş gibi. Aynı masada olursanız da görmezden gelmeyin. Normal, aranızda sorun olmayan uzak bir arkadaşınıza nasıl davranırsanız öyle. Selam verirse kısaca siz de verin, hal hatır sorar mı bilmem o zaman da kısaca söyleyip siz de ona sorun. Sokakta normal biriymiş gibi davranın, ne yakın ne uzak olmaz bence.

15 eylül 2021 13:05

4. a1 süslü aynı okuldayız, en yakın arkadaşlarımız aynı ve benim evimin neredeyse dibinde eve çıktı o en yakın arkadaşlarımızla. yani muhtemelen evlerde karşılaşacağız. ilk seferinde şarabı denerim ama sonrakilerde nasıl olur bilmiyorum hsjahsh. a2 ve a3 haklısınız süslüler ben de öyle düşünüyorum ama fevri tepkiler vermekten korkuyorum, teşekkür ederim <3

15 eylül 2021 13:08

5. O 1 sene içinde hiç karşılaştınız mı veya konuştunuz mu peki

15 eylül 2021 13:56

6. a1 işte süslü aynen öyleyim ben de ama bu kez ego meselesi yapmak istemiyorum çünkü dediğiniz gibi insanın içi yanıyor shhahsh. a6 hayır süslü 1 yıldır direkt ya da dolaylı hiçbir iletişimimiz olmadı, zaten ayrıldıktan kısa bir süre sonra kendi iyiliğim için onu her yerden sildim ortak gruplardan vs çıktım. Anlık bi öfkeyle yapmadım bunu, yapmasaydım çok zorlanacaktım

15 eylül 2021 14:19

7. içimden bi ses bu çift barışacak diyo hadi hayırlısı sadece anlık bi his geldi shdhdjdjdj

15 eylül 2021 14:21

8. Ahahahahsh barışacaksanız bile açıklama yapmasını bekleyin süslü. Çok isteyen taraf olmayın isteseniz bile. Umarım ne olacaksa mutlu olacağınız şekilde yaşanır jjgkgmfk

15 eylül 2021 14:32