esmer tenlilere hangi renk elbise daha çok yakışır kızlar? bir de 175 birine uzun dekolteli mi kısa asimetrik mi daha iyi gösterir ?

kırmızıyı çok seviyorum yakışıyorda ama farklı bir renk söylerseniz sevinirim.

1. 175 pürüzsüz tenli esmer birine yakışmayacak şey yok süslü hgfdfghjhgf

9 temmuz 2023 16:29

2. Üzgünüm pürüzsüz olmadığım için...

Süslüm bir de abim uzunlar uzun elbise giymesin heykel gibi görünüyor diyor uyuz dkdkdmjxjd

9 temmuz 2023 16:30

3. Esmerlere hiçbir bok yakışmaz

9 temmuz 2023 16:33

4. süslü 170 boylarında solaryuma girmiş gibi görünen altın gibi parlayan bir kadın gördüm beyaz omuzlarını açıkta bırakan bir elbise giymişti.altın takı ve kırmızı bir ruj sürmüştü.mükemmeldi.tek kelimeyle.herkes dönüp bakıyordu.biraz ilham olabilir belki size

9 temmuz 2023 16:37

5. Süslüm teşekkür ederim, ekrudan pek hazzetmiyorum da süt beyaz daha iyi okuyor bakayım hemmen 💘

9 temmuz 2023 16:39

6. altın takılar takmıştı* anlatım bozukluğu olmasın djdjddj

9 temmuz 2023 16:39

7. evet evet elbise kar beyazıydı zaten dfghhgfdfgh

9 temmuz 2023 16:40

8. Mavinin hemen hemen her tonu, fuşya, sıklamen renkleri de güzel oluyor esmerlerde. Boynunuz uzunsa bacak dekoltesi vermeniz daha iyi, ayrıca abiniz kıskanmış sanki 😁

9 temmuz 2023 16:45

9. Süslüm ben de uzunum, abiniz bir miktar doğru söylüyor olabilir dkdfjf midi boy daha orantılı gösterebilir. Dümdüz inen fiziğinizi belli eden midi boy nude tonlsrfa bir elbise efsane durur

9 temmuz 2023 16:46

10. Çook teşekkür ederim kızlar 💘 bakacağım hepsine, uzun giyiyordum ben genelde, midi ya da kısa daha fresh gösteriyor :) bir deneyeyim ben asimetrik, midi ve miniui en iyisi. Abim görüp görebileceğim en rahat Türk erkeklerinde biri süslüm sfdjdmdh

9 temmuz 2023 16:49