yeni
popüler
    sorular içinde ara
    yeni soru sor
    son sorular
    son cevaplar
    kategoriler
    • süslü
    • moda alışveriş
    • kuaför & güzellik merkezi
    • sağlık
    • spor
    • gönül işleri
    • aile arkadaş ilişkileri
    • cinsellik
    • eğitim & kariyer
    • seyahat
    • pet
    • sanat
    • bürokrasi
    • diğer
    9 yanıt
    • linki kopyala
    • şikayet et

    ev de halıları kaldırmak istiyorum. sizce mantıklı mı?

    1. Ben 2-3 senedir evimde halı kullanmıyorum aşırı memnunum.

    18 eylül 2020 21:28

    2. bence aşırı mantıklı bir şey. bir de üstüne robot süpürge alırsın, missssler gibi tertemiz olur ev.

    18 eylül 2020 21:28

    3. Bende halıları kaldırdım. Misafir geleceği zaman seriyorum valla büyük rahatlık.

    18 eylül 2020 21:31


    4. hiç mantıklı değil öyle daha çok toz kalkıyor etrafta. ayrıca en iyi parke bile halının havasını vermiyor halısız ev mi olur ya evi gösteren halıyla perdedir.

    18 eylül 2020 21:52

    5. Yaz geldiğinde kaldırdım ama evde her an taşınacağız havası var. Güneydoğuda yaşamasam mutlaka sererdim. Tozdan bıktım evet halı toparlıyor hepsini ama bu şekilde sürekli uçuşuyor.

    18 eylül 2020 22:14

    6. Çok halı sevmiyorum ama salon ve mutfakta halı da evi ev gibi yapıyor bence. Minimal sayıda halım var.

    18 eylül 2020 22:18

    7. Kocaman halılar sevmesem de hic hali okayini da sevmiyorum. Tasiniyormusuz gibi geliyor bana.

    18 eylül 2020 23:47


    8. ben incecik olanlardan kullanyorum çok rahatlar. kalın halılar tozu içine çekiyor fırçala fırçala temizlenmiyor. en iyisi incecik olanlardan kullanmak bence. temizliği de kolay

    19 eylül 2020 02:45

    9. Yazın kaldırıyorum ben. Kışın ise en çok salonu kullandığım için salonda var, mutfakta ise ince kilim tutuyorum. Halı aşırı toz tutan bir şey. Alışınca gözünüze gayet ev gibi geliyor bir şey olmaz.

    19 eylül 2020 19:51