evlilik noktası hesaplandıktan sonra çıkarımlar nasıl oluyor ?

1. Mesela haritanızda baktınız evlilik noktası atıyorum ikizler burcunda 5 derecede bundan sonraki çıkarımlar nasıl olabilir? Tam anlatamadım yine heralde :(

16 nisan 2021 00:27

2. Süslü bir hesaplaması var gündüz doğan gece doğan kadın erkek şeklinde ben profesyonel değilim işte kendi kendime uğraşıyorum.

(link: http://astrologsemavii.blogspot.com/2014/04/astroloji-ve-ask.html?m=1 Burdan) hesapladım

16 nisan 2021 00:32

3. Hesapladım az önce kendiminkini evlilik yıldızım kovada. Ve jüpiter kovada :D sevgilimden ayrılmasam evlenir miydim bilemedim ki

16 nisan 2021 00:54

4. Attığınız linkin yarısını okurken evlenmekten vazgeçtim..

16 nisan 2021 01:03

5. Süslüler ne diyorsunuz siz ya medyum mu oldunuz ya nolur ben ne zaman evlencem yada evlenemicem Bi bana da bakar mısınız ne güzel şeyler yapıyosunuz öyle lütfen ya çok yalnız ve 20 li yaşlarımın sonlarında bedbaht bir hayata sahibim

16 nisan 2021 01:03

6. A6,abi bu nasıl bir cahillik ya? Doğum haritasını medyumlar mı biliyor? Bu işin eğitimi var öyle kolay bir şey değil. Bir sürü sertifika alıyorlar doğum haritası analizi için. Hay allahım ya!

16 nisan 2021 01:09

7. Bu işin eğitimi var cahil demiş dkksksksksn çok bilimsel matah bir şey sanki doğum haritasına bakmayı öğrenmek.

16 nisan 2021 01:15

8. Süslü yaz ben hesaplayım yarın sakin ol fenalaşmayın. İşte uzmanları baya iyi yapıyor bu işi ama çok pahalı ya bu işler kendi kendimize uğraşıyoruz işte (gizlinot: Hahah:) )

16 nisan 2021 01:30

9. (link: https://twitter.com/sorakastro/status/1108454786008055809 twit)

buradan bakın tane tane açıklamış , hesaplama yorumlama

16 nisan 2021 01:33

10. Süslü ben diğerlerini bilmiyorum sadece 23.05.1994 saat 8 30 da doğmuşum sabah ikizler burcuyum yükselen ikizler tek bildiğim bu

16 nisan 2021 02:21