evlilikten korkan ama seni de bırakamıyorum diyen erkek?

ailesi de beni istemiyor ama baş ederim umrumda değil dedi evlilik kurumuna inancı sıfır en başından böyleydi benim de ailem evlenmemi istiyor seninle evlenmeyecek biri için zaman kaybetme diyor kaç kez ayrıldık dayanamadık barıştık birbirimizsiz yapamıyoruz tamam olmuyor bırakalım diyorum seni asla bırakamam diyor çıkmaza girdik sinirlerim bozuldu

1. Daha iyisini bulunca ilk fırsatta gidecektir. Ailenizi dinleyin diyorum

7 ağustos 2024 08:20

2. Ailesi istemiyor ailem istiyor ile olmaz bu isler. Siz ikiniz ne istiyorsunuz? Daha bugunden ailenin sizi istemedigini biliyorsaniz sevgiliniz sureci iyi yonetemiyor demektir. Basederim demesi onemli degil bunu davranislarina yansitabilmesi onemli. Ayrica o basedebilir ama siz edebilecek misiniz? Aileler arasinda gerilim olmasi cok yipratici bir surectir. Sirf evlenmis olmak icin eni konu dusunmeden karar alirsaniz sonu bosanma olur. Oturup artisini eksisini net bir sekilde dusunmeniz lazim. Gercekten evlenmek istiyor musunuz? Evet ise bu kisiyle mi evlenmek istiyorsunuz? Kafanizi netlestirdikten sonra karariniz ayriliksa bunun da arkasinda durmalisiniz. Birbirinize gore degilseniz uzatmak sadece daha cok yipratir.

7 ağustos 2024 08:29

3. ben sandım lavuğu

7 ağustos 2024 08:54

4. Afferim kızim bir mal için harca böyle zamanlarini tebriklerrr

7 ağustos 2024 08:55

5. O ne be öpüşelim ama sevgili olmayalım şiirindeki erkek gibi.d çok kafa mikici birisi. 1 dakikanı bile ayırman hata ama küçüksün sanırım

7 ağustos 2024 09:17

6. İstedigi zaman kapiyi cekip gidemeyecek, hayati senin sartlarinla yasamak zorunda kalacak, imkanlarini seninle paylasmak zorunda kalacak, sana-kendi ailesine-senin ailene karsi sorumlu olacak. Baska biri ile birlikte olamayacak. Olurda daha iyisini bulursa ona gidemeyecek. Bunlardan korkuyor. Bunlari istemiyor. Evlilik korkusu budur. Bu korkuyu hakaret olarak algilamiyorsan sende de sikinti vardir.

7 ağustos 2024 10:23

7. Gercekten seven insan evlenebiliyor, çevremde iki örnek gordum bununla alakalı. Ilk olarak, ilke olarak evlilige karşı olan arkadaşım bile (ki en başından kıza söylemisti) sevgilisi daha fazla üzülmesin ve ailesiyle arada kalmasın diye (cunku kiz arada kalmaya geliyordu ve kizin ailesi sorun ediyordu) evlendi eşiyle.

Biri de benim eşim bu arada, evliliğe ilke olarak karşı değilmiş ama evlenmek istemiyormuş. Çevredeki evliliklerin durumunu goruyormus bir de avukat olduğu için tiksinmis iyice. Aile falan herkes gelin adaylari vs bulmus tabi, kendisinin de iliskileri olmus ama ailesiyle falan tanistirmamis. gay bile sanmislar bir tanecik kocami djdjdjdj Biz evlenirken 34 yaşındaydi, Sevgili olduğumuzda 32ydi ve ilişkimizin ikinci ayında sen de istersen ben seninle evlenecegimi biliyorum demişti

7 ağustos 2024 12:37

8. Ez cümle bu manipulasyona gelmeyin. Esim kadar evlilikten korkan çok az insan görmüştüm öyle diyeyim

7 ağustos 2024 12:37

9. a8 siz evlendiginizde kac yasindaydiniz?

7 ağustos 2024 14:18

10. 30 suslucum