ezgi irem hakkında ne düşünüyorsunuz? samimi buluyor musunuz?

ben nedense hiç sevmiyorum bu kızı. youtubeda kpop zamanlarından beri izlerdim hep zorba biri gibi gelirdi bana negatif bi enerjisi var bi tek bana mı öyle geliyor

1. Eyvahhhhh. Kendisi buraya epey takılıyor. Süslü sözlükte hakkımda yapılan kötü yorumlar diye başlık atıp mukbang çeker şimdi :D

14 mart 2023 23:48

2. Buradakilerin aksine Ben seviyorum ya :) kendinden yaşça büyük ufacık kilo alınca bile modu düşen benim gibi kadınlara ve kilodan bağımsız fiziğiyle barışık olmayan genç kızlara moral verip bir silkeliyor. Kilolu olsanız bile kadın her bedende istediğini giymeli kendini kısıtlamamalı algısı yaratması hoşuma gidiyor. ZORBA mı değil mi onu bilmem bakış açısı.

15 mart 2023 00:00

3. Valla problemsiz kendi halinde takılıp içerik üreten biri. Çok samimi buluyorum vlog'larını falan da. Giydiği şeyleri de kendine yakıştırmasını biliyor.

15 mart 2023 07:53

4. Hayatını kilosu sayesinde idame ettiren, popülerliğini kilosu sayesinde kazanabilmiş biri neden kendisini sırf kilolu diye saklasın ki zaten? Zaten kilosu sayesinde var olabilmişken? İdeal kilosunda olsaydı yine bu çektiği videoları çekseydi bu kadar izlenmezdi belki de hiç izlenmezdi bunu kendisi bile inkar edemez bence. Binlerce vlog çeken, kıyafet tanıtan insan var artık instagramda tiktokta youtubeda. Çoğunun ismini bile bilmiyorsunuz çünkü keşfetinize çıkmayacak kadar normal insanlar hepsi.

15 mart 2023 17:55

5. Seviyorum ama asla samimi bulmuyorum, aslında inandıklarını söyleyen birisi gibi ama kendisini kandırdığını çok rahat görebiliyorum. Yani elinde olmayan bir samimiyetsizlik.

O yüzden tatlı buluyorum. Ben kilo vermeye çalışıyorum o süreçte neden bilmem kendi videolarına sardım, oturup izlemiyorum ama kulaklık kulağımda iş yaparken dinliyorum. Sesi çok sakin.

2 eylül 2024 20:18