fazla açık giyinen arkadaşınızla flörtünüzü tanıştırır mısınız?

1. Tanıştırmaktan kastım aynı masada oturup birşeyler içmek gibi

25 temmuz 2021 21:32

2. Evet daha iyi bile olur arada bakıyor mu veya don lastiği gibi gevşiyor mu diye test ederim.

25 temmuz 2021 21:32

3. Oha anonim 4 kskslslalsl

25 temmuz 2021 21:36

4. Arkadasimsa seviyorum demek ki arkadasimla neden tanistirmayayim ki

25 temmuz 2021 21:37

5. Tanıştırırım çünkü özgüvenim var.

25 temmuz 2021 21:47

6. anonim 6 gibi arkadaşınızdan ziyade erkek arkadaşınızdan yana çekinceniz varsa kesin tanıştırın. eğer adam öyle sarkıntılık yapacak bir tipse sadece arkadaşınızla da kalmaz, ilişki boyunca başkalarını kovalar. en azından başından farkedersiniz, yolunuzu da ona göre çizersiniz.

ama şu zamana kadar bir yanlışını görmemişseniz ve sırf açık giyindiği için arkadaşınızdan yana çekinceniz varsa gerçekten ayıp ediyorsunuz arkadaşınıza. bir arkadaşınız sizin sevgilinize yürüyecekse bunun açığı kapalısı yok, karakter meselesi tamamen. kimse açık giyinmeyi sevdiği için birden ahlaksız olmuyor sonuçta

25 temmuz 2021 21:59

7. Sarkıntılık yapmaz şerefsiz ayı oğlu ayı biri değilse ama hepsi içten içe arzular muhtemelen o kadar açık bir vücut görünce. Belli etmese de arzular. Daha önce burada bir soruda bunu söylediğim için linç etmişlerdi(orada konu arkadaş değildi başka kadınları arzulamakla ilgiliydi). Kabul etmek istemedikleri için sanırım. Arzular, Sad but true 🤷‍♀️

25 temmuz 2021 22:09

8. Arkadaşınızın kim olduğuna da bağlı. Buluşunca telefondan kafasını kaldırıp yüzüme bakmayan kız, sevgilimleyken beni konuşturmadı sürekli onunla göz teması kurdu beni unuttu resmen. Arada benden sigara otlanan biri yanımdan kalktı rahatsız oluyorum diye sevgilimin yakınına oturdu, sevgilim de sigara içmesine rağmen. X

25 temmuz 2021 22:38

9. @13 ve bu kahrolasi kezoya hala arkadaşım diyorsun?

25 temmuz 2021 22:42

10. Ayy A8 attığın iyi oldu bir daha dinledim mükemmel şarkı.

25 temmuz 2021 22:55