yemek yapıp götürmek, özel bi plan ayarlamak, küçücük hediyeler gibi şeyler (maddi değil de gelirken şu şekilli kurabiyeyi gördüm aldım sana gibi) sizce flörte tatlılık mı katar yoksa bu bana çok bağlandı diye kaçırtır mı adamı
cevaplar
Süslü erkeklere daha flört döneminde bunları yaparsan üzülürsün. Zaten şımarmaya yer arıyorlar,oturmamış bir ilişkide önce erkek düşünsün bunları.
Ha adam çok jest yapıyordur,romantiktir,cömerttir o zaman yapabilirsiniz belki 1-2 kere.
20 aralık 2022 03:53
Ayyyyy bayilazaaammm. Daha flort doneminde oldugun adama neden kurabiye yapip goturuyosun. Erkekler boyle seyleri evlenmek istiyo falan gibi algiliyo maelsef. Birak o senin pesinde kossun o sana jest yapsin ve yaptigi jestlere de fazla tepki verme zaten normal olan bu. Sana hep yapilir bunlar gibi davran yapilmamissa da. Bu erkeklerin gotunu kaldiriyosunuz sonra baska kizlar ugrasiyo ugrasiyo ya hep.
Yapma cidden askim manyak olursun degmez
20 aralık 2022 05:18
Hiçbirini yapmam. Bir günü beraber geçireceksek Yapılacakların Planını yaparım en fazla. o da kendi planlarım dışında kimsenin planını beğenmediğimden ve baskalarinin planlarını Zaman/para kaybı olarak gördüğümden.
20 aralık 2022 06:07
allahım... türk kadınları neden bu kadar erkekçi? her gün buna benzer sorular görüyorum, insan eşine bile paspas olmamalıykken bunlar flörtlerine gönüllü kölelik yapıyorlar. oldu olacak adamın ayaklarını yıka da kirli suyunu iç, şifadır 👍🏻
ben bu ülkenin kadınını da hiç sevmiyorum, bu sitede bu net olarak anladım. içselleştirilmiş ataerkilllikle çok ezik oluyorlar, köle ruhlu. neden hiç kadın arkadaşım yok, diye üzülmüyorum.
20 aralık 2022 07:35
Bütün anonimlere katılmakla beraber bence A4 ben kadınlarla hiç anlaşamıyorum, Erkeklerle daha iyi anlaşıyorum bütün arkadaşlarım erkektir diyen pick me girl.
20 aralık 2022 09:12
hjdgshjdsbh cevaplara bak arkadaşlar iyi misiniz kafayı mı yediniz ya? kirli ayaklarını yıka suyunu iç demiş biri de. kadın arkadaşı yokmuşmuş... pick me seni. birinin kendisini mutlu hissettiren birine bir şeyler yapmak istemesi kadar doğal bir şey yok. ha ama cevabım şudur süslü, bu tarz tatlı jestleri hak eden erkek var hak etmeyen erkek var keza çoğu hak etmiyor. sen bunları yapıp götürünce "kıza bak iki günden bağlandı ben topuk" diye düşünen de var, ne kadar düşünceli ve tatlı olduğunu düşünen de var. eğer birinci yazdığımdaki gibi katıksız bir orospu çocuğuysa yanarken su bile verme ama ikincisiyse yap gitsin. o kadar tanımadıysan henüz hiçbir şey yapma tanıyana kadar.
20 aralık 2022 10:48
Süslülerim sinirlenmiş yine shhsjs kurabiye yapıp götürmek neden kölelik olsun ki anlamadım, evine gidip evini temizliyim yemeğini yapayım demedim. ben duygularını dolu dolu yaşamayı seven biriyim, göstermek istiyorum duygularımı ama bir yandan da korkuyorum.
Ataerkilliği içselleştirmiş olduğumuz için kadınlarla arkadaş olamayan süslüme de selam olsun, erkekler patriyarkayı aştığı için onlarla arkadaş olabiliyorsun demek tebrikler djjdkdk abi delirmişsiniz ben burda bambaşka bir şey soruyorum duygularla ilgili bir şey.
20 aralık 2022 12:42
Ben ya hep ya hiççi bir insanım, cinsiyet fark etmeksizin biriyle eğleniyor, iyi vakit geçiriyorsam sevgimi böyle jestlerle gösteririm. Hiç karşılığını alamadım ama o da benim şanssızlığım diyelim.
20 aralık 2022 13:03
eşim flört döneminde ikinci buluşmada en sevdiğim çizgiromanı hediye etmişti. ben de 4. buluşmada minik bi kaktüs hediye etmiştim. ilk jesti erkek yapmadan kılımı bile kıpırdatmam.
20 aralık 2022 13:49
Ya bilmiyorum kızlar o kadar hoşlanıyorum ki sürekli onu mutlu edecek bir şeyler yapmak geliyor içimden. Sevgiliyken yaparım ama flört dönemi erken galiba :( bu arada benim de şimdiye kadar yaptıklarım arasında hakkeden olmamıştı sjdjdj eski sevgilime kalpli kurabiye yapmıştım şeker hamuruyla falan saatlerce uğraşıp şekil vermiştim, teşekkür bile etmemişti yamuk olmuşlar demişti sadece. Sonra terk edince neden ettin. Oh etmişim. O yüzden biraz korkuyorum ama durduramıyorum da içimdeki duygu akışını sjdkdj