fotoğraflarda ağzım yamuk çıkıyor ?

süslüler fotoğrafta ağzım yamuk çıkıyor ve buna aşırı takmaya başladım. milimlik bir kayık var çenemde ama fotoğraflarda bu çokmuş gibi görünüyor. ya da belki cidden çok var. obsesif olanlar bilir aklımdan atamıyorum taktım. bir yerde fotoğrafta minik hataların çok büyük çıktığını okumuştum aranızda da böyle olan var mı ;(

1. Ah süslü ah bence de dediklerinizin ilgisi var ama insanın morali çok bozuluyor. Sırf bu yüzden fotoğraf çekilmekten kaçıyorum resmen

28 eylül 2017 20:23

2. Fotoğrafların kusurları olduğundan daha fazla büyüttüğünü ben de okudum. Hatta bizim kusursuz gördüğümüz modeller sırf fotoğraflarda minicik kusurlar görünmesin diye estetik ameliyat yaptırıyorlar. Ben de normalde aynada kendini gayet beğenen biriyim, video görüntülerinde de sıkıntım yok ama iş fotoğrafa gelince kendimden nefret ediyorum.

28 eylül 2017 21:00

3. Süslüm kafaya takıyorum çok ama içimi rahatlattınız böyle düşünen tek ben değilmişim

28 eylül 2017 21:47

4. ayyy özellikle de iphoneun ön kamerasında aşırı tipsiz çıkıyorum. o yüzden snapchat kamerasıyla çekiyorum ayna yansıması gibi gösteriyor o. afsdh arka kamerayla çekildiğimde de kötü çıkıyorum. aynadaki yansımamı seviyorum ama kendi tipim tövbe bismillah.

28 eylül 2017 21:56

5. Aynen süslüm tam delirmelik bir durum ;(

28 eylül 2017 22:58

6. Bende de aynı problem var. Ağzım gerçekten yamuk ama telefonla alakalı değil galiba. Asimetri fazla sanırsam. Yakında yüz yogasına başlayacağım

29 eylül 2017 14:27