fransız erkeklerini nasıl bilirdiniz? daha önce sevgili olmuşluğunuz var mı veya etrafınızda duymuşluğunuz? ilgimi nasıl belli ederim?

daha önce bir alman erkeği ile flört girişimim olmuştu ki aman diyeyim çok fena bir deneyimdi. italyan-ispanyollarla deneyimleri olan arkadaşlarım da olmuştu, kuzeyliler de genelde almanlar gibi zaten. ama fransızlara dair hiçbir fikrim yok. aynı şirketin farklı ofislerinde çalışıyoruz ve şirket etkinliklerinde ve toplantılarında bir araya geliyoruz, şimdi şubat başında bir etkinlik olacak orada bir şekilde ilgimii belli etmek istiyorum. gördüğümden beri aklımdan çıkmıyor çünkü, çok kısa konuşabilmiştik ama gerçekten hoşlandım sanırım.. fransız erkekleri nasıl genel olarak ve ilgimi nasıl belli edebilirim? mesela alman erkeğine belli edince uzaklaştırmıştım kendimden ki benden de hoşlanıyormuş aslında, öyle saçma bir durum olmuştu. bu arkadaşta nasıl ilerleyeyim acaba sizce? :(

1. Süslü bir tane fransız erkeğiyle date flört dönemim olmuştu ve başka tanıdıklarım da olmuştu bence her ülkenin erkeği gibi hepsi birbirinden çok farklı. O yüzden genellemek ne kadar sağlıklı bilmiyorum ama benim denk geldiklerimin hepsi çok romantik ve duygusal tiplerdi. Siz ilgi gösterince sizden uzaklaşan adam için hoşlanıyormuş demem ben mesela, hoşlanan adam ilgi görünce uzaklaşmaz. O yüzden direkt ilgi gösterin dışarda görüşmeye davet edin derim. Umarım çok güzel ilerler

5 ocak 2025 20:26

2. fransızları genellemek zor güneylisi ile kuzeylisi arasında bile çok fark var. ama genel olarak yemeyi içmeyi, güzel vakit geçirmeyi seviyorlar. üstüne başına dikkat edenleri var özellikle onları pek beğeniyorum <3 üç fransız sevgilim oldu, hiçbirisi de cimri falan değildi centilmenlerdi. olanları da yok değil tabi her tür insan var.

5 ocak 2025 22:23