görümce adayım evleniyor ve erkek arkadaşımla hediye almak istiyoruz, sizce hangisi?

blender seti, tost makinesi ve çaycı almış. kahve makinesi alsak diyorum çok mu az olur? ikisi birleşip ala ala bunu mu almış der içinden? abisi takı takacak bir de ama benim takmama gerek yok diye düşündüm. siz ne düşünüyorsunuz ya da farklı bi fikriniz var mı? filtre kahveyi çok sevmiyor ama yine de almak ister belki evine bilemedim. ütü vs düşündüm ama çok çeşitli ve çok komplike bi şey, benim beğendiğimi beğenmeyebilir. kahve makinesi daha stabil geldi. başka önerlerinize açığım süslülerim.

1. kahve makinesi gayet kullanışlı ikinci bir fikir olarak mikro dalga olabilir

25 ocak 2021 20:01

2. Mutfak şefi olabilir bence. İki kişi için kahve makinesi az geldi bana.

25 ocak 2021 20:02

3. kahve makinesi fikri hoş bence. filtre kahve çok sevmiyor demişsiniz size pahalı gelmeyecekse karacanın filtre kahve ve türk kahvesi yapan ikili makinesine bakabilirsiniz daha kullanışlı olabilir

25 ocak 2021 20:02

4. Pasta börek yapmayı seven biriyse Hamur yoğurma makinası. kahve sevmiyorsa bilemedim anlamsız olur gibi.

25 ocak 2021 20:09

5. Karacada dikkatimi çekti benim süslü 6 kişilik yemek takımları ya da kahvaltı takımları var ucuzdan pahalıya sırala ama 230 tl ye cok şık modeller vardı hem ağırlığı var gibi duruyor hem de kocaman takım

25 ocak 2021 20:14

6. türk kahvesini seviyor süslü. mutfak şefinin iyisine gücüm yetmeyebilir karacanınkine pek güvenmiyorum. mesela kendime de almak isteyeceğim kalitede bi şey olmalı. kendim de çeyiz yapıyorum aynı zamanda arçelik telvenin teklisini aldım. mesela hatır plus'ı kendime almam filtre ayrı alıcam çünkü zaman ayarı vs var ikisini aynı anda yapan makine çok iyi olmaz gibi geliyor süslüm. çok teşekkür ederim fikir için. kendi alanında en iyisini alabileceğim sadece türk k.m. geldi aklıma.

bir de hatır moduna göre var sütlü falan yapan sadakatsizde reklamı dönen, onun için ne dersiniz?

25 ocak 2021 20:15

7. Abisi takı mı takacak? Süslü siz görümce olacağınıza emin misiniz? Sizin erkek kardeşiniz mi evlenen yoksa sevgilinizin erkek kardeşi mi? Bana elti gibi geldiniz.

25 ocak 2021 20:16

8. erkek arkadaşımın kız kardeşi evleniyor süslü. sevgilim kızın abisi yani. ben geliniyim evin görümcesi değil öyle düşün. shdhhdjf allah herkese benim gibi gelin versin bu arada amin😛

25 ocak 2021 20:19

9. Hah şimdi anladım. Şema çizecektim az daha :)

25 ocak 2021 20:22

10. bende aynı dertten muzdaribim. benimde sevgilimin kardeşi nişan yapacak ortam durulunca, yazında evlenecek. düğün/nikahta çeyrek takacağım ama nişanda ne yapacağım bilmiyorum. hediye fikri güzel ama küçük ev aletleri ateş pahası olmuş hep. üstüne biraz daha eklesem çeyrek fiyatına denk geliyor. hem nişanda hem düğünde çeyrek takamam. galiba ev için nispeten uygun fiyatlı ev eşyası alacağım bende.

25 ocak 2021 20:33