gözlük sizce seksi bi şey mi?ne dusunuyosunuz?ya da çekicilik kazandıran bi şey mi?

1. bana hayatı boyunca gözlük takmış insanlar hiç çekici gelmiyor. ama mesela hayatında sürekli takmayıp da sadece arada bir gözlük takan kadınlar çok seksi geliyor anlamsızca

26 ağustos 2023 14:37

2. Hayır. Aksine çoğu kombine gitmiyor bi çuval inciri berbat ediyor gibi geliyor bana. Belli gittiği spor tarz kiyafetler var gibi sadece. onlar bile gözluksuz daha güzel. Tabi özellikle gözlük sevenler ve aşırı yakışan kişiler var...

26 ağustos 2023 15:03

3. a2 ye katılıyorum. Arada sırada gözlük takmak bana da cok seksi geliyor. Normalde takmayan bir kız arkadasım derste arada bir takıyor kızın resmen havası değişiyor. Sürekli taksa öyle gelmez.

Ben beyaz bir üst giydiğim ve kırmızı ruj sürdüğüm bir gün masada birinin gözlüğünü denedim ve herkes bir anda sasırdı asırı seksi oldun vb seyler söyledi.

Yani kilit nokta kombin tarz ve arada takmak bence. Gözlük modeli de önemli tabi

26 ağustos 2023 15:10

4. gözlüğüne göre değişir ama seksi bulanlar kafasında pornolardaki gibi sıkı at kuyruklu, kırmızı rujlu, dar beyaz gömlekli, kalem etekli ve siyah stilettolu bir dominatrix canlandığı için seksi buluyor olabilirler.

26 ağustos 2023 18:26

5. ben seksi buluyorum evet. numarasiz ekran gozlukleri var ya hani seffaf cerceveli, direkt bambaska bi hava katiyor bence. ara sira takmak icin kendim de almistim hatta ama pek yakistiramadim ve alisamadim gozluk takma hissine. ama surekli numarali gozluk takanlar seksiden ziyade ezik duruyor

27 ağustos 2023 13:28