gadın gibi gadın olmak istiyorum olamıyorum minyonum ve ruhum ergen?

süslüler merhaba, uzun uzun anlatmamaya çalışacağım. ben 24 yaşına yeni girmiş, üniversite öğrencisi, 158 boyunda 41 kilo minyon ve çocuksu görünümlü bir kadınım. giyim tarzım da genel itibariyle jean, sempat etek, converse, kot ceket gibi daha teen kıyafetlernden oluşuyor. kıyafetlerimle konunun ilgisi var mı bilmiyorum ama erkek arkadaşım (y 29) için ruhumun yeterince feminen olmadığını düşünüyorum. yani beni bıdık falan diye seviyor ki çok hoşlanırım böyle şeylerden ama 24 olunca bir tribe girdim ben eşek kadar oldun hala nasıl yeterince feminen değilsin falan. allaşkına nasıl hem kendi minyon doğallığımı bozmadan hem de vamp bir kadın olacağım? hep öyle kadınları beğenirim böyle en ufak hareketinden östrojen aksın ama yok anam ben resmen anime karakteri. hem sosyal hayat hem cinsellik için soruyorum, seks yaparken bile bebe gibi göründüğümü düşünmeye başladım. sağolun şimdiden :(((

1. Soru sahibi biz aynı kişi olabiliriz... ben de minyon çıtı pıtı, tatlış diye tarif edilen biriyim. Benim erkek arkadaşım da 29 yaşında ve aynı senin erkek arkadaşın gibi seviyor beni. :(

26 nisan 2020 00:14

2. Bi önerim yok keşke olsaydı. Kelin merhemi olsa başına sürermiş. Soruyu takipliyorum. :(

26 nisan 2020 00:17

3. 41 kiloyla kadın gibi kadın da olursun her şey olursun merak etme :) bu kadınsı/feminen ete buta bağlayanlar kadar saçmasını görmedim. süslüm bu karakter meselesi tamamen. yani saçını başını giyimini değiştirebilirsin ama tavır davranışların bir yere kadar değişir, içinden öyle davranmak gelmiyorsa çok bir şey olacağını sanmıyorum.

26 nisan 2020 00:19

4. Bu nasıl soru haushsuahahhahaha

26 nisan 2020 00:21

5. Olamazsın da gerek de yok bence buna. Sevgilin olduğun gibi seviyor zaten seni anladığım kadarıyla. İçten gelen şeyler bunlar ben de çocuksuyum bu arada.

26 nisan 2020 00:22

6. (link: https://hizliresim.com/GvMTuS )

26 nisan 2020 00:28

7. Cansın sağlam da 155 boyunda bi bakin profiline

26 nisan 2020 00:30

8. djpsls 41 kiloyla kadın gibi görünüyorum az çok yemin ederim anonim 2 sende benim kadar kadınsındır eminim. Fotoğrafımı attım ki olayın tiple direkt bağlantısı yok bunda anlaşalım, yüzyıllardır minyon olduğum için minyon ve sempatik kız karakteri artık ben olmuşum bunu nasıl aşarım?

26 nisan 2020 00:30

9. süslü kesinlikle spor yapmanızı öneriyorum eğer yapmıyorsanız çünkü spor daha dolgun(gizlinot: ben hayatınızda görebileceğiniz en zayıf seven insanım yani kilonuzu falan beğendim söylemek istediğim o değil) daha bi çekici hale getiriyor insanın vücudunu. sempat etek ne hiçbir fikrim yok ama kıyafetlerinizi yine tarzınızdan ödün vermeden biraz smart casual ya da o tarz tam adını koyamadığım şeyler yapabilirsiniz bence. şort, denim ceket altına topuklu ayakkabı ya da blazer ceket, kumaş pantolon altına converse gibi instagramda çok yapıyorlar bu kombinleri zaten biraz dolaşırsanız denk gelirsiniz. en ufak hareketten östrojen akması biraz içten gelen bir şey maalesef ama seksi iç çamaşırları giyinip kendinizi dünyanın en seksi kadını(gizlinot: ben dönyanın en gözel garısıyam) olduğunuza inandırırsanız hareketleriniz kadınsılaşabilir :)

26 nisan 2020 00:38

10. Anonim 7 baktım kıza şimdi, fiziğimiz az çok benziyor, suratım da çirkin değil bence ama aura meselesi sanırım cidden bazen insanlar anime karakteri gibisin falan da diyor sjaldk hiç böyle durmuyorum. Yaşım 24 olunca terellelendim ben yoksa ölmüyorum niye gadın gibi gadın değilim nann diye :((

26 nisan 2020 00:38