gece gece keyfim kaçtı. porno izleyim dedim bir sürü ifşa çıktı?

iki kuruş keyif yapayım dedim twitter’da porno hesaplarını yokladım bir sürü ifşa videosu çıktı karşıma ya. eskiden sanki bu kadar olmuyordu gencecik kızlar, yaşını başını almış kadınlar... çoğu habersiz çekilmiş yani çok belli. ya bu erkekler çok şerefsiz değil mi? kime nasıl güveneceğiz biz?

1. insanlar karılarını paylaşıyor gayet anonim1.

12 ocak 2020 02:51

2. onların hepsi gizli kamera değildir. Gizli kamera süsü verilmiş cekimlerdir. Bazi çiftlerin boyle fantezileri var. Bir de bu isten para kazananlar var.

12 ocak 2020 04:38

3. ben yazılan "güvenmeden sevişmeyin" vs. yorumlarına katılmıyorum. tabii ki her şeyden önce güvenlik söz konusu olmalı. fakat ifşası yayılan gençlerin çoğu daha reşit bile değil. cinsel yaşamdan ve kendilerini nasıl koruyabileceklerinden bihaberler. kendi toplumumuzdan yola çıkarsak, hepimizin bildiği gibi evlilik öncesi cinsellik türk yaşamında ayıplanan bir durum. ebeveynler genelde çocuklarıyla cinsellik hakkında konuşmuyorlar. gerekli eğitim hiçbir şekilde verilmiyor. malesef ki bireysel olarak seks hakkında gereken bilince ulaşmak hayli zaman alıyor. 18 yaşının altında olan gençler hayatı bilmeden, kendilerini bilmeden sırf karşısındaki kişiye güvendiği için ya da onu sevdiği için yaşadığı bazı özel anlardan dolayı sorumlu tutulmamalı. görüntüyü çeken kişinin de çekilen görüntüleri yayan kişinin de hukuki sürece tabii tutulması şart. başka anonimler de yazmış evli çiftlerin bile görüntüleri yayılıyor. burada konuşulacak en son konu güven.

12 ocak 2020 05:13

4. Süslü haklısın çok pislik var ama bunda kızların da maalesef payı var. Her gün okuyorum bu sorulardan yeni tanıştım flortumun evine gideyim mi tinderda buluştum hemen beraber oldum yok fuckbuddyime bir seuler hissediyorum. Abi biz sevgilimize bile tam güvenmiyoruz millet tanımadigi insanlara en mahremini açıyor.

Çok pislik var ama kendimizi korumalıyız.

12 ocak 2020 14:55

5. Anonim 8, su dediginizin mini etek giydi tecavuze kendi kasindi demekten tek bir farki yok.

12 ocak 2020 14:57

6. Çok üzüldüm. Link var mı?

12 ocak 2020 14:57

7. Kusura bakmayin anonim 8, sadece siz uzerinize alinmayin diger yorumlari okumamistim ve diger anonimler de sizinle ayniymis. O zaman yorumumu boyle dusunen herkes icin genellestiriyorum.

12 ocak 2020 14:59

8. Ne güveninden bahsediyorsunuz ya, benim evlenme teklifi aldığım 4 senelik sevgilimin ne sapıklıkları çıktı bi bilseniz. E ne yapayım ben şimdi? güven müven hikaye ya, 20 senelik kocan bile neler yapar ruhun duymaz. Görüyoruz duyuyoruz.

12 ocak 2020 22:31

9. Hayır, yakaladığım kadarıyla habersiz bir şeyimi çekmemiş ama resmen genç kızların ifşalarıyla falan tatmin oluyormuş. Bilgisayarındaki klasörü bulmasaydım haberim olmayacaktı ve ben bu insanla evlenecektim. İnsanların haberi, rızası olmadan çekilen görüntüleri üç kuruşluk zevkleri için kullanan herkesin allah belasını versin. ifşa olayına girmiyorum bile, suç

13 ocak 2020 10:52