gececi süslüler açık buğday(beyaza yakın) ten rengine hangi renkler yakışır süslüler?

yıllardır saçımı orijinal rengi koyu kahveyle kullanıyorum,boyatmak istiyorum.süslüler ne renk yapsam bilmiyorum küllü yapmak istiyorum kimi gider kimi gitmez diyor.daha önce saçlarım bal köpüğüydü yakıştırıyorlardı. ne renk yapsam yakışır?(isteyen fotoğraf atarım aslında daha öncede attımda herkes boyatmamam taraftarıydı) bendawlanın eski saç rengini çok beğeniyorum link ekleyeceğim sizce bu renk gider mi yani ne diye geçer evde boyamak istesem?

1. (link: https://www.instagram.com/p/Bg6rWeRnJY-/?igshid=lbdeeelj97kc Bendawla)

Bahsettiğim renk bu süslüler

9 eylül 2020 02:40

2. A2 süslüm bakıyorumda bu tonlar yok ki renkler çok çiğ duruyor diyah kahve kızıl turuncu gibi ara renk hiç yok 😂

9 eylül 2020 02:43

3. ben en cok blair waldorf'un sacinin rengine yakin renkleri yakistiriyorum. ozellikle yuz hatlariniz duzgunse zaten ortaya en cok o renk cikarir.

9 eylül 2020 02:52

4. attiginiz fotodaki renk guzel ya da ilgi cekici degil bence ya siz bilirsiniz. o fotodaki sac saglikli bile durmuyor.

9 eylül 2020 02:54

5. Süslü ben de bi ara bu tonlara takıktım, çok beğeniyordum ancak bana çok demode gelmeye başladı artık. Yine küllü ama daha koyu tonları yakışır diye düşünüyorum.

9 eylül 2020 03:00

6. A3 Süslü bakacağım teşekkür ederim.ben risksiz durduğu için rengi beğendim ya aslında çok renk var ama hangisi gider hiç bilmiyorum.yaşadığım yerde küçük bi yer kuaförler ne isterseniz onu yapayım kafasındalar.bal köpüğü kullandım sadece onuda evde açmadan kendim boyamıştım koyu bal köpüğü olmuştu şimdi boyatmak istiyorum ama ne yakışır bilmiyorum.

9 eylül 2020 03:23

7. A4 nasıl bi renk örnek varsa atar mısın süslüm bana siyah ve koyu kahveler gitmiyor şu an kendi rengimde gitmiyor zaten bir çok kişi saçların açıkken daha güzeldi tenindr açık duruyodu şu an çok sert duruyorsun diyorlar haklılarda

9 eylül 2020 03:24

8. Bence bu ton yaş koyuyor.

9 eylül 2020 10:16

9. 6.1-7.1 renkleri olabilir. Ten rengimiz aynı, bana da tam tersi koyu tonları çok yakıştırıyorlar süslü. ben lorealin 5 numaralı kahvesini kullanıyorum, çoğu kişi yakıştırmıştı. Söylediğim numaraları kullanırken dikkat edin, sanırım saçı açmak gerekiyor çünkü benim saçlarımı turunculaştırmıştı birazcık 6 numara:(

9 eylül 2020 14:26