gelin alma ne kadar sürer?????

başım ağrıyor, dayanamıyorum artık, sonunda bitti diyorum ara verip tekrar çalgı çalmaya başlıyorlar. ortalama ne kadar sürer hatırlayamıyorum bile beynim çalışmayı bıraktı ;(

1. Varoşluk baki aşkım dayan

3 ağustos 2021 18:13

2. Evet herkesin hayalidir sokağın ortasında davul zurna çaldırıp gelin alma yapmak

3 ağustos 2021 18:19

3. Umarım orada olan herkese sovmuyorsunuzdur. Bende yarın sabah gelin almaya gitmek zorundayım. Her ne kadar bana da çok Bayık gelse de sevgilimin gözyaşlarıni silmem gerek kardeşi evden çıkarken.

3 ağustos 2021 18:28

4. Köyde falan kalmasi gereken bir adet. İnsanlarin isi var gücü var rahatsiz oluyor saatlerce yapmanin anlami ne gerçekten. Hadi yarim saat falan sürse yine neyse ama kimi cidden saatlerce sürüyor. Biri de kiskaniyorsunuz demiş hey allahim...aynen kapimizin onunde dayilarin göbek atmasi ve zurna calinmasi ardindan da tum komsularimizin bize sovmesi en buyuk hayalimizdi..

3 ağustos 2021 18:34

5. Aynen benim en büyük hayalim mesela milletin kafasını sitene kadar davul zurna çaldırıp evden çıkmak. Kendiniz varoş varoş işler peşindesiniz diye millete genelleme yapmasanız mi mesela ?

3 ağustos 2021 18:44

6. 15dkdan fazla surerse sirasiyla gidip uyarmak, ise yaramazsa ortamina gore zabita arama ya da balkondan su dokme gibi islere girebilirim ben. Milletin varoslugu beni de kabasakala cevirdi artik oyle gote boyle parmak.

3 ağustos 2021 18:52

7. Gelin almaya laf ediyorsaniz aman Eskişehirli ile evlenmeyin. Bizde bir de damat kaldırmasi var. Kına gecesinden sonra gece 1 de 2 de davul ve teflerle damadın evine gidiyorlar türkü soyleye soyleye. Köyde de olmuyor bu. Şehrin göbeğinde dahi oluyor.

3 ağustos 2021 22:00