gelinlik üzerine sade bir takı?

selam süslüler. gelinliğim kabarık olmayan, a kesim, derin v yaka, ip askılı ve çiçek güpürlü sade bir gelinlik. üzerine minik incili ya da taşlı kolye ve küpe arıyorum. önerilere açığım, nereden alabilirim ve nasıl bir model olabilir? çok pahalı bir şey almak istemiyorum.

1. A1 ben normalde çok takı kullanan biri değilim süslü, o yüzden para vermek istemiyorum tektaşa. Tektaşa benzeyen alternatif alabilirim diye düşünmüştüm pırlanta olmasa da swaroski taş olabilir. Ama nereden alabileceğim hakkında bir fikrim yok.

27 nisan 2020 13:10

2. (link: https://www.meranodesign.com/kategori/set?tp=1 link)

27 nisan 2020 13:17

3. Link için teşekkürler hemen bakıyorum süslücüm

27 nisan 2020 13:21

4. saciniza guzel bir sac aksesuari da takabilirsiniz. tac gibi degil de incili falan genisce kaplayacak modellerden. bence hos olur.

27 nisan 2020 13:53

5. Saçıma incili bir aksesuar takıcam süslücüm zaten, o yüzden takıları minimal tutayım diyorum. Ayakkabımda da inciler var. Duvak kullanmak istemiyorum bir de ya, sadece nikah olacak duvak takmasam olur mu?

27 nisan 2020 13:57

6. guzel kaliteli bir tulden duval olabilir bence. dantelsiz de kullanilabiliyor. arkada duvak hos duruyor bence ama siz bilirsiniz tabi.

27 nisan 2020 15:41