gerçekten ilişkiye hazır olmamak gibi bir şey var mı bahane mi?

1. Bunu hep söylüyoruz ilişkiye hazir olmamak değil seninle iliskiye hazir olmamak %99luk kesim için.

Örneğin bella hadid gelse senle ilişki yaşayalım dese söz konusu kisi yok bellacim hazır değilim der mi?

4 eylül 2023 22:56

2. Aslında şöyle oldu benim ilişki istemediğim bir dönemdi ama Adam benim peşimde koşup beni ikna etti ben de tanıdıkça sevdim tabi. Sonra ilişkimizde çok da bir sorun yokken ay ben ilişkiye hazır değilmişim ya kb dedi gitti.

4 eylül 2023 23:06

3. Hazır olduğunu zannetmiş özür diledi bi de gerizekalı. Bu arada 30 yaşında ama şuana kadar hiç uzun ilişkisi de olmamış.

4 eylül 2023 23:07

4. Bence de bahane. 30 yasinda koca adam daha önce iliskisi olmamış? Pardon da ne zaman hazir olacakmis mezara girince mi afedersin

4 eylül 2023 23:23

5. Amacı ne ki o zaman anlamadım. Bana da ölüp bitiyordu sözde çoluk çocuk planları yapıyordu.

4 eylül 2023 23:26

6. Cinsellik yaşadınız mı?

4 eylül 2023 23:37

7. Hayır yaşamadık öpüşme falan oldu sadece

4 eylül 2023 23:38

8. O zaman başka biri var

4 eylül 2023 23:57

9. Cevabı çok basit. Sen birinden çok etkilendin, gerçekten bir şeyler hissettin diyelim karşısına geçip de bin ilişkiyi hizir diğilim der misin? Yoksa onu kaçırmaktan mı korkarsın. Issız adamı oynayan şeronun tekiymiş. Amca ölcen yakında hala ıssız adam triplerindesin deseydin.d

5 eylül 2023 00:04

10. Ben sevgilimle flört döneminde hazır değilim diye salakça uzatmıştım, ama o sırada yarı zamanlı beraber yaşıyoduk sevgili gibiydik tamamen benim tribimdi... gerçekten hazır değildim ama ayranım da dökülmüyodu. Sonra baktım zaten sevgili gibiyiz tamamen, bu sadece saçma bi travma, tamam dedim sevgiliyiz yani.

5 eylül 2023 00:47