gerçekten taharet musluğunu kullanırken elinizi mi kullanıyorsunuz ?

ekşide protez tırnaklı kızların taharet problemi diye bir başlık görünce kafama dank etti ben herkesin sadece musluğu hizaladığını zannediyordum. sanırım evdeki musluklar hep denk gelmiş ömrü hayatımda hiç elimi kullanmadım siz elinizi kullanıyor musunuz?!

1. Bruh.

2 ağustos 2022 19:26

2. daha önce bin kere soruldu, kavgalar edildi. hayır elimi kullanmıyorum. "ama bok kalıyooo" diyenlere de, illa bi yerimde bok kalacaksa kıçımı tercih ederim. o ellerle nasıl yemek yapıyosunuz aklım almıyo

2 ağustos 2022 20:08

3. Tırnağın uzun veya kısa olması fark etmez insanın elinden o koku gitmez yahu niye elliyorsunuz sfdfffd

2 ağustos 2022 20:46

4. maalesef orayı okumadan da böyle insanlar olduğunu düşünüyordum. yurttayken bazı kişilerin yanlarına 1 yaprak peçete aldığını görüyordum(gizlinot: tuvalette peçete yoktu herkes kendisine ait götürüyordu.). bu ne demek. yani ıslaklık bir tuvalet kağıdı yaprağıyla geçebilir mi? hayır. ele asla sürülmemeli ıyy. alaturka tuvalette musluğu denk getiremezsiniz. çok fazla peçeteyi ıslatıp öyle halledin. sonra da iyice kurulayın. ıslak bırakınca mantar olursunuz. tırnaklara da bir şey olmaz böylece. konudan bağımsız olacak ama lütfen bir daha da y kuşağını aşağılayan sorular açmayın burada z kuşağının tuvalet eğitimine kadar biz veriyoruz.

2 ağustos 2022 21:30

5. Süslüler bence taharet musluğunuzu ayarlayın benimki tabanca gibi göt deliğine geliyo direkt o yüzdn hiç elimle dokunmuyorum ve peçeteyle kurluyorum sadece

2 ağustos 2022 21:53

6. dokunmadan suyu güzelce denk getirip sonrasında peçeteyle temizlemek gayet normal ama a7 kadar abartı tepkiler vermek hiç normal değil bence. arkadaşlar orası vücudunuzun bir bölümü biliyorsunuz değil mi? size ait ve üstte dendiği gibi cinsel aksiyonlarda falan kat kat fazlası oluyor. lütfen yardım alın

2 ağustos 2022 21:58

7. Hayır kullanmıyorum musluk yeterli oluyor

2 ağustos 2022 21:59

8. Taharet musluğu gibi bir nimet varken bile hala taharet yapmayan kızlar varmış. İnanamıyorum. Peçeteyle silip geçmek ne demek ya. İğrenç gerçekten. Peçeteyle sil suyla ve elinle yıka tertemiz bitti gitti

2 ağustos 2022 22:27

9. Tam tersi su bana tuhaf geliyor neden hepinizin sürekli vajinal hastalıklara sahip olduğunuzu şimdi anlıyorum muhtemelen üremedik bakteri kalmamıştır bu kadar suyla bokla haşır neşir olmaktan.

2 ağustos 2022 22:31

10. Kesin midem bulanır ama dur bir bakayım diye açtım soruyu ama şu anda çok eğleniyorum. İlk defa hem hakaret etmeden hem komik bir muhabbet görüyorum koca süslü tarihinde :d

2 ağustos 2022 23:24