gercekten kucuk beden pantolon satan bir yer biliyor musunuz addax haric?

şöyle söyleyeyim trendyol vs yerlerdeki 34 bedenlerin hepsi cok büyük geliyor. belim ince ve popom neredeyse hiç yok jsksjs (44 kiloyum, belim 55 cm, popom da 80 civarı yanılmıyorsam ama dümdüz dhsjdjd) o yuzden dolduramiyorum pantolonlari sadece skinny jean bulabiliyorum ama mom jean tarzi falan da çeşitli pantolonlar istiyorum daha kucuk bedenleri nerede bulabilirim? h&m'de 32,30 beden falan varmis yanilmiyorsam bunlarin kaliplarini deneyen oldu mu? bir de h&m'i online alisveris konusunda nasil buluyorsunuz iadede falan sorun cikariyorlar mi? simdiden tesekkur ederim cevap vereceklere

1. büyükte gözüm yok normal giyebilsem sevineceğim süslü ya djdkdjd kalıplar da bir garip dediğiniz gibi xs xxs olan şeyleri deniyorum kocaman oluyor boyum 1.64 bu arada

8 haziran 2020 16:15

2. süslü bazen inditex'te kalıplar oldukça ufak olabiliyor. özellikle stradivarius'ta ben daha küçük olduğunu düşünüyorum. ama değişken...

8 haziran 2020 16:20

3. mecbur deneyerek almak zorunda kalacağım yani :/ yakınımda da hiç stradivarius, pull&bear vs mağazalar olmadığı için internetten halledeyim demiştim 😅

8 haziran 2020 16:26

4. H&m icin cevap yazmayi geldim, pantolonlar, ozellikle kotlar pantolon bedeninde yaziliyor yani 30-32 pantolon bedeni m-l-xl gibi dusunun, bacak boyu olcusu de ayri yazar. Yani o 30-32 yazan sey bel olcusu 30, bacak 32 anlamina geliyor. Denemeden online falan alacaksaniz aklinizda bulunsun, cm cinsinden olculeri kontrol etmeyi unutmayin.

8 haziran 2020 16:28

5. Kumas icin de %2den fazla elastan varsa baya esneyecek demek. Yine keten ve artik kaldiysa %100 pamuk da kendini salar, diz yapma ihtimali daha yuksek olur.

8 haziran 2020 16:32

6. Çocuk reyonlarına da bakabilirsiniz demeye geldim. Benim alt değil de üst bedenim çok küçük (32 beden rahat oluyor), eğer oversize bir şey istemiyorsam çocuk reyonundan 10 yaş tshirtleri falan gayet normal oluyor. Beden ölçüleri yazar çoğu sitede ona göre bakabilirsiniz.

8 haziran 2020 16:42

7. anon4 sağ olun bilgiler için bu beden işinden pek anlamıyordum zaten 😂

aslında çocuk reyonu iyi bir fikir ama üstte pek bir sorunum yok zaten bol giyiniyorum pantolonlarda sıkıntı yaşıyorum. aradığım gibi pantolon bulabilir miyim bilemedim

8 haziran 2020 16:52

8. zara kids reyonunda bulabilirsiniz aslında süslü. nasıl aklıma gelmedi ilk başta anlamadım:d tasarımları da güzel bence yetişkinlerin de giyebileceği tarzda şeyler var.

13-14 yaş için olan bedenin yanında 164cm yazıyor, yani üzerinize olur diye düşünüyorum. fiyatlar da haliyle daha uygun oluyor çocuk olduğu için.

8 haziran 2020 16:56

9. aa zara benim de aklıma gelmemişti doğru diyorsunuz bakabilirim oraya da

8 haziran 2020 17:03

10. bütçeniz varsa levista 23 bedene kadar oluyor, ltb de de 24 bedene kadar iniyor ama kalıpları nasıl bilmiyorum

8 haziran 2020 18:41