gizem uzel’in yeni arabasını gördünüz mü ?

süslüler bu kız görgüsüz mü biraz ? bir insan neden araba gelir gelmez audi bebek diye story atar ya :d ayrıca allah aşkına bu kız ne kazanıyor ? ağzını yaya yaya trendyol reklamı yapmasından başka faydası mı var da aynı sene içinde hem ev hem audi alabiliyor ?  biraz da bu kızın vasıfsızlığını tartışalım ya :(

1. media markt ile bile işbirliği var. kötü kazanmıyordur bence

20 ocak 2022 13:24

2. YouTube'a ilk girdiği dönemlerde çok sevimli doğal bulurdum o zamanki ilişkisini de çok seviyeli buluyordum o yaşına rağmen üstelik. Ama sonra İnstagram'a girdi, bu yeni sevgilisiyle tanıştı kız karakter olarak acayip değişti. Biz çok farklı cooluz diğer hepiniz çok eziksiniz triplerinde dolanıyor ortalarda.

Eskiden okuduğu bölümle çok gurur duyardı şimdi ise o okuduğu bölümü ağzına almıyor. Anladığım kadarıyla Avukatlık yapmıyor, link vererek geçiniyor belli ki.

20 ocak 2022 13:27

3. Görgüsüz ya çok net. Tamam çok paylaşasın var anladık da kenarından köşesinden çeksen zaten anlaşılırdı laps diye arabayı koyup üstüne de hoşgeldin audi bebek yazmazsın ya

20 ocak 2022 13:28

4. A1 takip etmiyorum aslında ben çünkü konuşması beni çok irite eden bir tip. wp dedikodu grubumuza düştü :( bu kızı seven bir arkadaşım var o bile "e yuh görgüsüz müsün" diyerek atmış.

Laps diye arabayı koymuş ya, bana aşırı görgüsüzce geldi

20 ocak 2022 13:34

5. A5 evet sadece link vererek geçiniyor diye biliyorum ben de. 360 bin takipçisi varmış. Bu kadar az takipçiyle bu alınıyorsa duygudan yakında bir yat gelir :d

20 ocak 2022 13:35

6. Ulan kız avukat be kazanıyor da alıyor

20 ocak 2022 13:44

7. A8 avukatlık yapmıyor mezun olduğundan beri.

20 ocak 2022 13:45

8. Profiline girdim şimdi baktım da kızın tüm sabit storyleri linkler üzerine. 3 postundan 2'si reklam. Pardon, bu kız ne kazanıyor sözümü geri alıyorum. Kız yaşayan reklam :(

20 ocak 2022 13:47

9. Neden görgüsüz olsun ki benmde audim olsa yada onu geçtim başka marka arabam olsa dosta düşmana haber salarım😂

20 ocak 2022 14:03

10. A9 görgünün ne demek olduğunu bilseydin işte tam da bu sebepten görgüsüz dediğimizi bilirdin. Sen de görgüsüzsün belli ki

20 ocak 2022 14:08