gstring lekesi hakkinda???????

kizlar son zamanlarda sozlukte oyle cok troll soru soruldu ki belki benim konumuda troll sanacaksiniz ama inanin burdan baska kimseye soramam soruyu. gstring giyinmeyi cok seviyorum ama sevgilimin yaninda asla giyinemiyorum. sabah dusumu alip gstring giyiniyorum dort bes saat sonra gun icinde buyuk tuvaletimi yapmadigim halde popo kisminda kahverengi leke oluyor. akinti gibi. hemoroid gibi bir rahatsizligim yok kizlar neden boyle oluyor anlamiyorum. dus aldigim halde neden leke oluyor? kizlar yemin ederim troll degilim ama doktora gitsem ne diyecegim ki cok utanc verici bir durum. normal ic camasiri giyindigim zaman bu sorun olmuyor ama her tanga, gstring giyindigimde mutlaka hepsinde leke var. diski lekesi gibi ama daha acik renk akinti gibi. sizlerede bu oluyor mu? hergun dus alan bir insanim kisisel bakimima cok dikkat ederim ama kendimden igreniyorum artik.

1. Yine o zamanlar geldi demek. Ayda bir aynı soru resmen. Giymeyin o zaman

6 şubat 2019 09:12

2. Süslü gaz çıkarırken her zaman sadece gaz çıkmıyor. Sonuçta o bölge ıslak bölge. Çok normal yani.

6 şubat 2019 09:13

3. Sorunun aynisi sorulmustu, benzer konu uzerine yazilmis soru demiyorum bakin, ayni soru. Iyi trollemeler.

6 şubat 2019 09:51

4. 4. Anonim troll degilim ben boyle bir soru gormedim ve bu soruyu daha once hic sormadim. Sadece kimseye soramadigim icin cekindigim icin bu platformda sormak istedim

6 şubat 2019 10:05

5. Oraya bir peçete koyabilirsin, tuvalete gittiğinde yikayabilirsin, intim mendil, temiz tutmak, tüyleri almak vs, her şeyi yapabilirsin. Başka da ne yapılır ben bilmiyorum

6 şubat 2019 10:12

6. 6. Anonim kil tuy sorunumu lazerle hallettim orada hic kil cikmiyor suan. Gunluk dusumu aliyorum ama sanki icerden bir akinti oluyor gibi bu cok rahatsiz ediyor beni

6 şubat 2019 10:14

7. Bence bunun tek açıklaması kaka yaptıktan sonra iyice silmemeniz üzgünüm, çünkü kahverengi başka bi leke çıkması imkansız popo kısmında akıntı falan değildir.

6 şubat 2019 11:20

8. Ayy allah affetsin çok güldüm ahsjdj

Çare: anal duş

Öneri: star denizin anal duş videosu

6 şubat 2019 11:51

9. Giyinmek değil giymek.

Örnek:

Ne yapıyorsun?

Giyiniyorum.

Ne giyiyorsun?

Elbise giyiyorum.

6 şubat 2019 15:15

10. konuyla bağımsız ama star denizin anal duş videosunu ben hariç bilen başka biri daha görünce kahkaha attım ahslgşdşb

6 şubat 2019 16:07