hayat aşırı anlamsız geliyor? bu yüzden hiç hedefim yok, hırsım yok? böyle hisseden var mı?

süslüler hayat aşırı anlamsız ve boş geliyor. bu yüzden bir şey başarmak istemiyorum. hedefim yok. kariyer umrumda değil. güzel değil miyim? zerre umrumda değil. yarın dünyaya gök taşı çarpacak olsa umrumda olmaz. aklımda intihar düşünceleri vs yok. üzüntü hali yok. sadece her şey çok ama çok boş geliyor.

1. öyle zaten. napıcaz bilmiyorum kendini oyalamaktan ibaret hayat.

8 şubat 2024 16:04

2. Sevdiğiniz bir şey bulmanız lazım ya hayat güzel gayet

8 şubat 2024 16:11

3. Süslü derviş olayazmışsın. Her gün aynı terane. Her gün oyun içinde oyun. Ölene kadar yaşıcaz mecbur.

8 şubat 2024 16:26

4. A2, sevdiğim şeyler var zaten. Anlamlı geliyor mu? Hayır. Keyif aldığım için daha tolere edilebilir geliyor sadece

8 şubat 2024 16:33

5. Tebrikler depresyondasın.

8 şubat 2024 18:06

6. bu evreye geldikten sonra geçenler hayatı yeniden keşfetmiş oluyor geçemezsen ömür boyu keyifsiz bir yaşam

8 şubat 2024 19:13

7. Aynen ben de böyleyim. Bazen kısa süreli kafaya takıp başardığım şeyler oluyor. Bunlar bazen büyük bazen de aşırı sikko şeyler. Ama genel olarak hayatta bir kariyer, ev, yazlık, çocuk şu bu hayalim ve hırsım yok. Sanki ölüp gitmeyecekmiş gibi kariyere ve paraya aşırı hırs yapanlar çok anlamsız ve boş geliyor. Ama keşke böyle olmasaydım hayattan zevk alırdım. Hiçbir şeye heyecanlanmıyorum.

8 şubat 2024 19:16

8. A5, depresyonda olduğumu düşünmüyorum. Belirtiler uymuyor.

8 şubat 2024 19:25

9. A7 ben de benzer şeyleri hissediyorum. Hayat aşırı kısa, bu kadar hırs yapmaya değer mi bir şeyler için diye düşünüyorum

8 şubat 2024 19:26

10. Ya hayat bana aşırı kısa gelmiyor aksine aşırı uzun geliyor. Biraz yaşım ilerleyince çocukluk ilk gençlik yıllarım falan sanki 1500 yıl önceydi gibi hissetmeye başladım. Olur da 80-90 yaşlarına kadar yaşarsam bu çok aşırı uzun değil mi ya? Bence max 50'ye kadar bu dünyada yaşayıp sonra başka hayata geçmeliyiz.

8 şubat 2024 23:21