hayattan zevk alamıyorum, her şey boş geliyor?

ne yapsam tam olarak mutlu olamıyorum. içimde derin bir boşluk var sanki. yalnız kalmak istiyorum bunalıyorum, dışarıda takılmak istiyorum sıkılıyorum. ne yapacağımı bilemiyorum. kendimi çok kötü ve boş hissediyorum. sadece çalışırken işe yarıyormuşum gibi geliyor. pestilim çıkana kadar eşek gibi çalışmak istiyorum. fiziksel olarak ne kadar yorulursam ruhuma o kadar iyi geliyor ama bu normal bir durum değil sanki. ne yapsam, nasıl düzelirim? terapi vs. önermeyin lütfen, ona ayıracak param yok

1. Tmm çalış o zaman nasılsa bi yerden sonra odak noktan değişir

13 mayıs 2022 17:24

2. ya süslü öyle bir noktaya geldim ki normal çalışma temposu yetmiyor. patronları anormale, canavar gibi çalışma haline de alıştırmak istemiyorum. zaten yeterince yoğunum ve iyi çalışıyorum üstüme daha fazla yük binmesini istemiyorum. fiziksel olarak da sağlığımdan olabilirim. zaten çözümün bu olduğunu düşünmüyorum. bir tarafı düzelteceğiz diye diğer tarafı yıkmak olur bu, gerek yok

13 mayıs 2022 17:30

3. büyük ihtimalle düşünmek istemediğin bir konu var ve kendini sürekli meşgul tutup vücudunu yorarak bu durumdan uzaklaşmaya çalışıyorsun. tanı koyamam tabiki ben ama depresyon belirtileri bu dediğin biraz da. terapi önermeyin demişsin ama devlete gidebilirsin. bana özeldeki değil devletteki bir doktor çok yardımcı olmuştu mesela.

hissettiklerini anlıyorum bir dönem düzeldikten sonra ben de kendimi çok meşgul tutmaya çalıştığımı farkettim mesela ama bu da sorunlardan kaçmak oluyor bir yerde.

13 mayıs 2022 17:37

4. her şeyden çok çabuk sıkılıyorum. bir de eee noldu şimdi kafasındayım hep. her şeyin bir sonunun olması yaptığım şeyleri anlamsız kılıyor benim nezdimde. eskiden böyle değildi. carpe diem kafasında olmaya çalışırdım, daha mutluydum. hangi ara bu geçişi yaşadım bilmiyorum. dediğiniz gibi depresyon olabilir. devlete karşı ön yargılıyım. bir de fiziksel rahatsızlıklar için falan randevu bulamaya bulamaya uzaklaştım sanki hastaneden, doktorlardan

13 mayıs 2022 17:43

5. yalnız olmadığıma sevinemedim anonim 5, bari sen iyi olsaydın :/

13 mayıs 2022 17:45

6. Süslüm :( Ben anlıyorum yaşadıklarını, terapi evet daha net bir çözüme giden yol denilebilir. Bir de kan tahliline baktır derim, demir eksikliği insanı bu şekillere sokuyor. Ara ara ben de bu modlara giriyorum. Bazı ufak değişiklikler fark yaratıyor. Bir diziye başlamak, başka bir meşgale bulmak, yürüyüş yapmak gibi... Kaçındığın şeyi bulup yüzleşene kadar etkilemeye devam ediyor.

13 mayıs 2022 18:22

7. Benimki de böyle. Bide duygusal boşluktayim kimsem yok doğru dürüst. İkili ilişkilerde birçok kişi yazıyor konuşuyorum vs ama bir ilişkim yok elle tutulur herhangi bir mutlu edici sebebim yok. Dışardan da çok mutlu gözüküyorum öyle ağlamaya meyilli bir insanım .. dün doktora gittim tekrar antidepresan yazdı başladım

13 mayıs 2022 19:33