hemoroid? çözümü var mıdır bu illetin?

4-5 gündür kanama oluyor tuvaletimi yaptıktan sonea. bugün elimle kontrol ettim bir çıkıntı da hissettim. ne yapsam iyi gelir süslüler

1. Anal fissür sonucu skin tag de olabilir elinize gelen çıkıntı. Öncelikle muayene olup hastalığınızı öğrenmenizi tavsiye ederim. Hemoroid çözümü rahatlatmaya yöneliktir genelde. Ameliyatlarda ehil olmayan kişilerde nüksler sık olur. Proktoloji uzmanına muayene olmanız bu açıdan önemli. Kabız olmamaya çalışmak gibi önlemler eminim iyi gelecektir. Kayısı su gibi

18 mayıs 2019 00:52

2. Sarı kantaron yağı varsa için süslü yoksa zeytin yağı en azından yumuşuyor biraz daha az acı hissediyorsunuz. Sıcak suya oturum bir de. Ve doktora gidin elle muayene olmaya çekinirseniz aile hekimine gidin. Krem veriyor falan bayağı rahatlıyor. Ağrı kesici ayrı iyleştirici ayrı krem vermişlerdi bana. Ama meme ucu dışardaysa üzgünüm artık onunla yaşayacaksınız.kabız olmamaya çok dikkat etmelisiniz. Bol su ve sıvı tüketin. Bu illet 5 aydır başımda nereye kadar gider ben de bilmiyorum. Çok geçmiş olsun size de.

18 mayıs 2019 00:53

3. Sıcak su rahatlatıyor. Suya oturmayı öneriyorlar, o bölgeye sıcak su tutuyorum ben, oturma işini beceremedim. Kabız ve ishal olma, yediklerine dikkat et, tuvalet kağıdı sürme, su ile temizle, kağıt çok fazla tahriş ediyor. Gerekirse her tuvalet sonrası duşa gir, o kısmı yıka, sıcak su tut, bu arada sıcak derken kaynar değil, ılık-sıcak arası olsun. Sert yere oturma, Kanama varsa ilerlemiş olabilir. bunlar daha hafif seviye için öneriler. Allah yardımcın olsun, çeken bilir.

18 mayıs 2019 00:54

4. Acı, baharatlı yemeyin. Kuru tuvalet kağıdı yerine ıslak tuvalet kağıdı kullanın ki tahriş olmasın. Ne derece bir hemoroid olduğunu anlamak için doktora gidin. O size krem de verir. Ameliyat çok ileri dereceye gelmisse yapıyorlar. Ileri boyutta değilse onunla yaşıyorsunuz dikkatli şekilde. Bol su için.

18 mayıs 2019 00:59

5. Doxium

18 mayıs 2019 01:20

6. ben kortos kremmi kullanmıştım ve etkili olmuştu; 2 gün sürdüm ve şişlikler indi, tek kötü yanı iyleştirirken bölgede kaşıntı yapması, iyileştikten sonra kaşıntı geçti.

18 mayıs 2019 12:31