hemoroid sorusunda at kestanesi kremi önerilmiş?

at kestanesi jelini biliyorum vicks gibi mentollü bir merhem. zararı olmaz mı hemoroide ya da orayı yakmaz mı? bende yıllardır ele gelen bir kabarıklık var ağrı sızı yok doktor başlangıç demişti 6 7 sene oldu. bu merhemden sürsem o kabarıklık gider mi? anal seksi geçtim parmak bile sokturmuyorum utancımdan. bi de ya bir şey olursa diye korkuyorum ama dediğim gibi, anlatılan şekilde içeri dışarı çıkan bi yapı yok.

1. Merhaba soru sahibi. O cevabı ben verdim. At kestanesi kreminin amacı zaten hemoroid tedavisi için. Arastirabilirsiniz. Evet yakıyor hatta serinlik veriyor 5 dakika sonra hicbir şey kalmıyor. Ben 4 sene önce yasadim 3 kere sürdüm tedavi etti ve bir daha hiç böyle bir sorun yaşamadım. Kâbus gibiydi o hastalık.

13 ekim 2020 19:02

2. 6 yada 7 yillik siskinlige iyi gelir mi bilemiyorum. Ama denemekte fayda var.

13 ekim 2020 19:04

3. Anonim 2 o şişlikler yok oluyor mu? Benim biri üstte biri altta içi boş sayılacak sarkıttılar var ama çok da sarkık değiş. Hayatımda sadece 1 kez acıdılar sonra sıfır acı ama estetik açıdan beğenmiyorum

13 ekim 2020 19:31

4. Benim hayatımda bir kez başıma geldi doktora gitmeye utandım. Doktor bir arkadaşım at kestanesi sür dedi. Dışarı felaket şişlik olmuştu bir sürü acıdan ağlıyordum. Ilk kez başıma gelmişti. 2 güne geçti hiçbir şey kalmadı 4 senedir de bir kez bile tekrarlamadı allaha şükür.

13 ekim 2020 20:37

5. Aynı dertten muzdaribim ya... benim de anal bölgemde şişlikler var ben de doktora gittim ve başlangıç dedi ameliyat gerektirmezmiş, zaten benim de ağrım olmuyor ama acı vs yiyip tuvalette uzun kalınca inanılmaz şişiyor, 10 dakika sonra geçiyor.  Erkek arkadaşım hiç sorun etmiyor malum konuda ama ben de estetik açıdan o deri fazlalıkları gibi görünen, şişen şeyler yok olsun istiyorum kızlar helpppp :(

13 ekim 2020 21:25

6. tam olarak anon5in dediği gibi. ekstrem bi durum olmadıkça acı yok. o da çok nadir işte. yani hemoroidim var bile diyemem sanki. o bölgedeki hafif şişkinlik mi pütürcük mü ne denirse onu geçirecekse süreyim vallahi.

13 ekim 2020 22:22

7. Soruyu hortlatmak istiyorum, çözüm bulabilen var mı süslülerim. Benim de sadece görüntü olarak rahatsız ediyor. Minik ama var yani

28 ağustos 2021 16:10

8. Merhaba süslüler, dr tuna diye farmasinin altında çıkan bir markanın at kestanesi kremini gördüm sizce onu kullansam olur mu ? Önereceğiniz başka bir marka var mı ? Şimdiden çok teşekkür ederim 💕

17 mayıs 2023 12:05