her gun bihter ziyagil gibi gorunmek istiyorum?

bir kac bihter ziyagil sorusuna denk geldim. bende su an aski memnu izliyorum ve cidden kadina hayranim. her gun onun gibi bakimli ozenli gorunmek istiyorum. yani aslinda ozamaninki bihter ziyagil’in “modern version” u olmak istiyorum. acaba simdi bihter ziyagil yasamis olsa hangi parfumu kullanirdi? saci makyaji stili nasil olurdu. kafanizda neler canlaniyor? onerinizi bekliyorum susluler :d

1. Ayni olurdu hic fark etmezdi.

21 aralık 2021 16:44

2. Bihter ziyagiliniz batsın

21 aralık 2021 16:46

3. sizi kırmak istemiyorum ama onun gibi yalıda yaşamıyorsanız zor biraz.

21 aralık 2021 17:03

4. kıro bihter çizmelerinden giyin, paytak yürüyün, maşa yapın, bide lipgloss tamam işte.

21 aralık 2021 17:25

5. beren saat kadar güzel değilseniz o göz makyajı ve o saçlarla bihter değil pavyonların aranan yüzü kara tutku oluyorsunuz yapmayın

21 aralık 2021 17:44

6. Ya a2 ve a5 gibiler siktirip gidebilir mi

Kız bir soru sormuş verdikleri cevaba bak ya akıl fukaraları. Bu kadar mı boşsun

Süslü bende bayılıyorum tarzı harika bence ben gayet modern ve klas da buluyorum açıkçası. Giydiklerinden kalite akıyor. Maalesef inditex ürünleriyle bu görünümü yakalamak zor ama muadil bir şey yaratılabilir. Bir de kendine yakışana göre şekillendirirsin zaten. Mesela bihterin göz makyajı bana da çok yakışıyor ama maşası bende olmuyor gibi...

bir de bakımlı ve özenli Görünmek konusunda sizi kim gaza getiriyorsa bu iyi bir şey yani, ben fi yi izlediğimde duruya da yükseliyordum ama Bihter bambaşka bir ikon

21 aralık 2021 19:19

7. Düzgün konuşun be artık.

21 aralık 2021 19:45

8. a8 haklısın ama bunlardan gerçekten yetti artık, her soruya damlıyorlar. durduk yere o cevaplara ne gerek var yani kız gayet tatlı bir şey sormuş. tutamadım valla kendimi

21 aralık 2021 19:51

9. bihter'in başkasında avam duracak parçaları, saçı makyajı kendine çok yakışıyordu. onun olayı kendine bu kadar yakışan saç makyajı hep stabil tutmak, set makyajı olduğu için tabi bugün cildi güzel bugün sivilcesi çıkmış gibi gerçek insanların iyi-kötü görünmelerine sebep olan şeyleri göremiyoruz. her gün öyle kalıp gibi makyajla gezilmez ama ödem-sivilce yapmayacak şekilde beslenip, kiloya cilt bakımına dikkat ederek belli bir "base" oluşturdunuz diyelim. size yakışan saç rengi,kesimi,modelini hep özenle kullanabilirsiniz. dipler gelmeyecek, saç rengi bozulmayacak, bugün biçimli yarın uyduruk saçla gezilmeyecek. cilde iyi bakınca şanslıysanız hafif bi makyajla bile parıldarsınız zaten. yine size göre, kadınsı bir parfüm ve hep temiz kokan bir vücut. ben ekrandan bihterin misler gibi koktuğunu, saçlarının pamuk gibi olduğunu düşünebiliyorum. giyimde de yine kaliteli görünen zamansız parçalar ile her daim tertemiz olacak güzel ayakkabılar (spor ayakkabı da olabilir, tertemiz olacak) canlanıyor gözümde. spor kombinlerde bile takı ile falan bir şekilde kaliteli ve kadınsı duracaktır bihter, spor ayakkabı giydiğini pek görmüyoruz ama. gerçek insanların her gün topuklu ile gezmesi çok anlamlı değil. bunlara özen gösterecek gayret ile bihterin bize ekrandan hissettirdiği bakımlı, alımlı kadın gibi olmak mümkün bence.

tek fark bihterin kendiyle oynamaktan başka işi olmamasından ve günlük hayatta bizi yıpratan aktivitelerle meşgul olmamasından dolayı onun bu standardı korumasıyla bizim korumamız farklı gerçeklikler, o yüzden bu gayret gerçek insanlarda görünce daha anlamlı ve farklı kılıyor kişiyi.

22 aralık 2021 14:52

10. bihterin yaşam tarzını sürdüren ultra zengin birisi olmadığımızı varsayarak onu fictional bizi gerçek diye düşünüyorum:D gerçek insan diyip durmuşum ondan

22 aralık 2021 14:55