Hiç olmadım, hiç olmuyorum, buna rağmen cinsel birleşim sonrası tatminsizlik hissetmiyorum. Libidom çok yüksek, bahanem hiç olmuyor, her an her dakka erkek gibi hazırım resmen. Süreçte çok zevk alıyorum ve sonrasında da gevşemiş rahatlamış hissediyorum ama öyle tepe noktası bir anım yok. Mastürbasyon da yapmıyorum, yapmadım hiç. Klitoral olarak uyarılmıyorum. Yani bir sorun var ama sorun olarak görmüyorum.
Canım yemek tarifi mi bu da tam ölçü istiyorsun? Öyle bir şey yok tabi ki her gün her saat her insan ve her beden farklıdır. Sen kendinde ise yarayan şeyi bulmalısın
Utanmayi biraktim ve artik oluyorum. Benim universitede ve sonrasinda cok uzun sureli 2 iliskim oldu. Ikisini de cok sevdim tabii ama hemen hemen hic orgazm olamadim. Bu arada olmasam da sevisme surecini sevdigimden gayet duzenli seks hayatimiz vardi. Hatta belki bu sefer olurum diye pozisyondan pozisyona kostugum icin partnerlerim hayatlarindan gayet memnundu ama ben bir turlu orgazm olmadim diyemedim veya bazen belli ettigimde ve oral yapmak istediklerinde hep koku olursa vs bir suru sebepten utanip istemedim. Penetrasyonla sadece ben ustteyken ve partnerim de oturur pozisyondayken oldum bir kac kere ama onda da ustte nasil gorunuyorum, yuz ifadem nasil o nasil bu nasil derken yine istemedim.
En sonunda ikinci uzun iliskim de bambaska sebeplerle bitince bir sure yalniz kalmak kafa dinlemek ve bekarlik alemine hizli bir giris yapmak istedim. O ara seri halde tek gecelik veya fb tarzi iliskiler yasadim ve catir catir orgazm olabildim cunku kafamda hic bir kaybetme korkusu, utanma, sikilma hissi kalmamisti. Bir daha mi gorecegim zaten sevismek icin biraradayiz diyerek her istedigimi talep edebiliyordum kolayca. Neyse sonra o donem kapandi ama bana da boyle bir farkindalik kazandirdi. Artik eger orgazm olmadigimi soylersem sevgilim alinir beni istemez onu kaybederim gibi icsel paranoyalarim yok. Kafam rahat olunca ve artik neyin bende ise yaradigini bilince oluyor.
sadece penetrasyonla olamiyorum ben de asla. ama ben sansliyim ki kolay orgazm olabilen biriyim genel olarak:d karsimdaki asiri beceriksiz de olsa kendim hallediyorum isimi penetrasyon sirasinda. penetrasyon o anlamda cok iyi bi yardimci ancak tek basina cok yetersiz, benim icin tabii
süslü ben eskiden ah çok acıyor ah ağrıyor diye işkence gibi yaşardım penertrasyonu ama bi noktadan sonra kaslarımı nasıl kontrol edeceğiimi öğrendim ve acının bi süre sonra acayip sıcak bi zevke dönüştüğünü kilit noktayı keşfedince çok güzel orgazmlar yaşadım.Bi de artık fiziksel olarak partnerimi benden büyük seçiyorum ki üstünde zıplarken,tepinirken kemikleri kırılacak korkusu olmasın diye.
oluyorum ben de klitoral temasla. genelde cowgirlde öne doğru eğilip sürtünerek ve o sırada kaslarımı sık bırak yaparak oluyorum en rahat. buna kendimi alıştırıp eğitince tek bi sekste 4 5 kere orgazm olduğum bile oldu. onun dışında elle oluyor oralla oluyor ama daha uzun sürüyor tabii. cowgirl ve kucak dışı pozisyonlarda olmuyorum. o yüzden sevgilimle şöyle yapıyoruz, o yaklaşana kadar farklı pozisyonlarda sevişiyoruz, o boşalmaya yakın cowgirle geçiyoruz ve önce ben boşalıyorum. sonra da o boşalıyor.
penetrasyonla hic olmadim, yakinina bile gelmedim, fiziksel olarak bir gram bile zevk hissetmiyorum o esnada. sadece doggyde testisler benim klitorisime carptigi zaman birazcik guzel bi his oluyor, o kadar. ama her sevismede orgazm oluyorum cunku partnerim kendine yonelmeden once ya oral ya el ile beni hallediyor(?) bi. bu arada penis icimdeyken kendime dokunarak da hicbir sey hissedemiyorum hatta biraz rahatsiz edici bir his oluyor cunku ben dogrudan dokunulmasini degil de etrafina dokunulmasini seviyorum ve o sekilde orgazm oluyorum, oyle alismisim. bunlar haricinde birlesme yasamayi seviyorum sevdigim kisinin icimde olmasi, bedenen cok yakin olmak, dokunmak opusmek, onun zevk aldigini gormek vs bunlar baya doyurucu seyler. angarya gelmiyor yani.
Orgazm olduğunuzu nasıl anlıyorsunuz peki ? Olunca anlarsın duramazsın gibi bi şey mi bu :D