her tuvalete girdiginizde vajinanizi ve popo aranizi yikiyor musunuz?

kizlar cok fazla su ictigim icin surekli tuvelete gidiyorum gun icinde. is yerimde olan tuvaletlerin hepsi klozet. ve ben onlara otururken cok rahatsiz hissediyorum kendimi. oturma yerlerinde bazen idrar lekeleri oluyor. ben de her tuvaletimi yaptigimda sadece tuvalet kagidiyla siliyorum. ayrica o taharet muslugunu acinca bile popo arasina denk getiriyorum vulva bolgesine denk getiremiyorum bir turlu. bu yuzden koku oluyor bende aksama kadar. cok merak ediyorum siz her tuvalete girdiginizde mutlaka vulva bolgenizi yikiyor musunuz? yani gun icinde 5 defa kucuk tuvaletinizi yaptiniz diyelim her defasinfa yikiyor musunuz yoksa sadece kuru tuvalet kagidi ile siliyor musunuz? sizde de bundan dolayi koku oluyor mu

1. Yıkıyorum tabii ki. Valla sinirden catlarim yikayamazsam.

27 şubat 2020 19:28

2. Tuvalet kağıdını ıslatıp kullanın sonra kurulayın.ben de hiç oturamıyorum klozete

27 şubat 2020 19:33

3. Taharet musluğu da pistir süslü. suyun çıktığı yer yani. Erkekler genelde ayakta işiyor oraya mutlaka sıçrar yani hatta üstüne bile isiyorlardır. valla ben dışarıda hiç oturmuyorum o yüzden. Tuvalet mendillerinden kullanıyorum.

27 şubat 2020 19:40

4. Anonim 7 hayir bana tuvalet egitimi verilmedi

28 şubat 2020 06:03

5. (yazar: Anonim 7)(yazar: Anonim 8) ve o çıkışları beğenen diğerleri, soruyu soran süslü için demiyorum ama farzedin ki tuvalet eğitimi verilmedi, ya da bir sebepten ötürü verilemedi, buraya gelip soruyor insanlar nedir bu tepkinizin sebebi, bildiklerinizi, uyguladıklarınızı paylaşmaktan daha mı faydalı. Kaldı ki bu sorular x bir tırt sevgili ya da bireysel bir soru değil, toplum hijyenini ve dolayısı ile sizlerin de hijyenini etkileyebilecek sorular. Bildiklerimizi uyguladıkça fayda gördüğümüz kadar, paylaştıkça totalde de çok daha fazla fayda görürüz, daha yaşanılabilir bir toplum ve dünya için de bir şeyler yapmış oluruz. (yazar: Anonim) süslüm kusura bakma sorunun dışında biraz meşgul ettim burayı, soruna cevap olarak ise diyeceklerim, klozetteki musluklarda çok temiz olmadığı için (oraya da öncesinde idrar ya da kalıntı sıçramış olma riski var) genelde kullanmamaya çalışıyorum, kullanacaksam da suyu bir yerime değdirmeden biraz uzun süre akıtıp musluğun biraz temizlenmesini bekliyorum, ya bahsedilen mendillerden kullanıyorum ya çantamda taşıdığım temizleme jellerinden döktüğüm tuvalet kağıdı kullanıyorum, ya da hiçbiri yoksa ıslatılmış tuvalet kağıdı kullanıyorum vulva bölgesi için, ve temizleme aşamasında yine bölgenin siliniş yönü de çok önemli, doğru olan önden arkaya doğru silmek, böylece anüsten gelebilme ihtimali olan bakterileri,kalıntıları ya da kokuyu vajina bölgesine taşımamış oluyoruz. sonrasında ise tamamen kurulamak da neme bağlı herhangi bir mantar enfeksiyonuna neden olmamak için önemli, bir de rossman da domol markasının çantada taşımalık klozet, kapı kolu vb yerler için temizleme solüsyonları satılıyor, tavsiye ederim, insanin içi rahat ediyor toplu kullanım alanlarında.

28 şubat 2020 09:23

6. Yeni doğan ıslak mendili kullanıyorum,her zaman yanımda taşıyorum,tertemiz çıkıyorum tuvaletten,hiç de koku olmuyor,koku konusunda takıntılıyımdır hatta.Suyla taharetlenince bile tam anlamıyla temizlenmiyor sonradan kokuyor.yüzden ıslak mendilsiz asla tuvalete girmem.

28 şubat 2020 09:48

7. Biraz abartmıyor musunuz? Dışarıda ya da iş yerinde küçük tuvaletimi yapacaksam klozete oturmadan yapıyorum, bildiğimiz tuvalet kağıdıyla silip akşam eve gelince duşumu alıyorum. Bu kadar.

28 şubat 2020 20:03

8. Umarım klozeti siliyorsunuzdur sonrasında son anonim, genelde oturmadan yapmaya çalışanlar yüzünden idrar oluyor klozet kapağında.

28 şubat 2020 20:08

9. Öyle bir durumla bizzat karşılaşmaktan iğrendiğim için elbette çok dikkat ediyorum. Yine de olursa siliyorum ama genelde olmuyor çünkü çok yakın ama değmeden işimi hallediyorum.

Neler konuşuyoruz ya... :)

29 şubat 2020 18:23