hikayeme cevap yazmasını istediğim biri var?

ne tarz şeyler atsam kesin cevap verir sizce.aynı bölümdeyiz bu arada

1. güzel bi yemek paylaş ben yaptım de

25 haziran 2020 11:26

2. Yazmayacak olan yazmıyor valla. İstediğin hikayeyi dene. Yazmak isteyene de hikaye farkettirmiyor zaten

25 haziran 2020 11:27

3. yazmak istediğine eminim süslü işini kolaylaştırmak için soruyorum sjdjjdkc

25 haziran 2020 11:36

4. ay adamın ilgi alanlarına ve kişiliğine göre çok farkediyor muhabbetiniz var mı? Mesela hafif kız düşkünü bir çocuk benimtaytlı yada şortlu spor yaparken ki hikayelerime cevap atıyor sadece diğerlerine atmıyor mesela. Diğer bir çocukta kedimi paylaşınca yazıyor kendisinin de kedisi var. adamı iyi tahlil etmek lazım ama üstteki anonime katılıyorum yazmayacak adam istersen onun suratını story at ona bile yazmaz.

25 haziran 2020 12:23

5. Dekolte kesinlikle olmayan ama askili falan gibi gerisini muammada birakacak, yuzunun aydinlik ve apaçık çıktıği bi selfie.

25 haziran 2020 12:28

6. süslü bölümle, derslerle ilgili esprili bi şeyleri close friends'e atıp çocuğu da close'a ekleyebilirsin. ya da sevdiği bir şarkıyı arkaplana ekleyerek güzel manzara, gökyüzü filan da atabilirsin.

25 haziran 2020 12:57

7. öff geldi yine ruh emici

25 haziran 2020 14:18

8. Soru cevaptan müzik önerisi iste

25 haziran 2020 15:40

9. Güzel çıktığın fotiler paylaş, sonra herhangi bir eften püften storyine cevap yazar.

26 haziran 2020 01:00