hoşlanmadığım birinin benden hoşlanmasını istiyorum?

size de oluyor mu yoksa bu salakça mı merak ettim.genelde aynı ortamda bulunduğunuz biri var diyelim.ondan hoşlanmıyorsunuz aslında ama size ilgi duymasını istiyorsunuz.sizi sevdiğini söylese reddedeceksiniz ama açılmasını istiyosunuz.sizce neden böyle bişey istiyorum? acaba hoşlandığımın farkında mı değilim

1. Egonuz var bence

17 mayıs 2019 18:44

2. Aynı şey bende de var. Sizi bilmiyorum ama benim yaşımda çok hala değişmedi düşüncelerim.

17 mayıs 2019 18:54

3. genelde tam tersini yaşıyorum, benden hoşlanan ama hoşlanmadığım biri varsa kendimden soğutmaya ve açılmasını engellemeye çalışıyorum çünkü reddedince kendimi suçlu hissediyorum ve üzülüyorum onun adına. sizin anlattığınız biraz ego tatmini gibi duruyor.

17 mayıs 2019 19:09

4. doktora görünün, psikolojik rahatsızlığa benziyor.

17 mayıs 2019 19:24

5. teşekkürler cevaplar için.son anonim burdan anlattığım kadarıyla doktora gidin demeniz ne kadar doğru bilemedim

17 mayıs 2019 22:58

6. benim de beğendiğim ama sevgilim olarak görmeyeceğim erkeklerin benden hoşlanması hoşuma gidiyor ne yalan söyleyeyim. normal bir şey bu süslü ilgiden hoşlanıyorsun işte doktorluk bir durum falan yok. doktora görün diyen anonim bi doktora görünsün bence kdsngslg

17 mayıs 2019 23:02