hukuk sosyolojisi dersini alan arkadaşlar var mı? ben sosyoloji son sınıfım. bu yıl hukuk sosyolojisi seçmeli dersi açılmış?

acaba içerik vs nasıl? sizce almali mıyım? kolay mı zor mu ne dersiniz?

1. Hukuk sosyolojisi bizde zorunlu dersti. Zor olup olmaması hocasına göre değişir sosyolojide. Ama bence güzel zevkli bir dersti. Son sene çoğu üniversitede okulu uzamasın diye bırakmıyor hocalar geçersiniz. Ama şu an online olunca okullar nasıl sınav yapılır bilemiyorum. Bizim sınavların hepsi yazılı oluyordu.

25 eylül 2020 18:44

2. süslü ben hukuk okurken aldım zorunlu dersti. bence alın. ben çok zevk almıştım. sosyoloji kısmı hukuk kısmından daha zor, çok daha temel hukuk kavramları vardı hatırladığım kadarıyla, illa kıyaslamam gerekirse. siz çok zorlanmayacaksınızdır.

25 eylül 2020 18:44

3. benim okulumda da zorunlu dersti ve cok zordu. ancak sunu soylemeliyim ki her hukuk ogrencisi bu dersi almali. bizim hocamiz gereksiz kasiyordu ancak konular cok guzel. icerigini bir arastirin ve sans verin bence.:)

25 eylül 2020 19:13

4. Hepinize teşekkür ederim süslüler. Alacağım galiba, çok sevdiğim bir hoca zaten

25 eylül 2020 19:36