idrarın bal gibi kokması ? ne olabilir ?

süslüler delircem artık bu sebepten doktora gitmek istemiyorum. koku yok kaşıntı yok kokulu akıntı yok. enfeksiyonum olduğunu düşünmüyorum. bol bol su içerim. 10 gündür idrarım şeker gibi kokuyor daha doğrusu direk bal. şeker hastası değilim pandemiden önce kan testlerimi yaptırmıştım bi sıkıntı yok. sizce ne olabilir? başına gelen var mı?

1. wow. pembe de s.ç.yor musunuz süslü?

3 haziran 2020 00:58

2. Süslü bana prenses demeye çalışıyorsun sanırım galiba tam anlatamadım şikayetimi. Evet tatlı bir koku ama yoğun ve rahatsız edici.

3 haziran 2020 01:03

3. Süslücüm doktora gitmelisin. Sağlık alanında eğitim alan biri olarak söylüyorum.

3 haziran 2020 01:07

4. Çok teşekkürler süslüler hiç gitmek istemiyordum hastaneye ama gideceğim. Açlık tokluk ve üç aylık şeker ortalaması testlerini yaptırmıştım sonuçlar iyiydi :( ailemde de diyabet yok umarım çıkmaz bir şey

3 haziran 2020 01:21

5. niye kokladın ki ya

3 haziran 2020 02:04

6. süslücüm diyabetik ketoasidoz tatlı kokmaz, onunla alakalı değildir ama yine de kontrolde yarar var

3 haziran 2020 04:14

7. Anon1 trollüğünüzü başka bir yerde yapın.Literatürde akçaağaç kokulu idrar bile var.Umarım utanır da cevabınızı silersiniz.Soru cevabı süslü doktora gidin burda aramayın cevabını bence.

3 haziran 2020 16:21

8. Randevu aldım süslüler bir hafta sonraya. Anonim 1 i pek ciddiye almadım süslü teşekkür ederim. idrarımı koklamama gerek yok değişiklik hissediliyor. D vitamini dışında kullanmıyorum vitamin. Her gün yeşil çay içiyorum o kadar :/

4 haziran 2020 00:03

9. Garip gelenler olmuş ama bende de adet zamanlarımda bu koku oluyor tatlı,şekerli bir koku. İnşallah kötü bir durum yoktur geçmiş olsun yinede

4 haziran 2020 14:21