iki erkekle üçlü yapmış olanınız var mı?

nasıl bir deneyimdi? nasıl buldunuz iki erkeği? tanıdık mıydı? biraz tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

1. beğenmediyseniz uzaklaşabilirsiniz, zorla okutmaz kimse burayı size.

27 mayıs 2020 17:37

2. Bir soru da ben sorayım hatta sevgilisinin böyle bir fantezisi olan var mı

27 mayıs 2020 17:43

3. Ben Ben! Çok hoştu süslü. ben seks konusunda biraz çekingenimdir ama o gün çok hoşuna gitmişti. Fiziksel olarak beğenmiştim ikisini de. Biriyle tinderdan tanışmıştık sonra olaylar doğaçlama gelişti. Yakın arkadaşlardı bu arada ama bunu başkalarıyla da yapıyolardı sanırım. Birbirlerine karşı bu kadar rahat olmaları önce beni şaşırttı sonra baya güzel geldi.

27 mayıs 2020 17:45

4. Anonim 4 yallah arabistana! Tövbelerini git orada et

27 mayıs 2020 17:46

5. anonim4 küçüklerin sorumluluğu bende değil, onları düşünerek hareket edemem, üzgünüm. anon5 biraz daha anlatsana süslüüü? nasıl teklif ettiler ya da siz ettiniz? olaylar nasıl gelişti? a3 süslü tanıdığım üçlü isteyen her erkek ffm istiyordu ya, çok sinir bozucu.

27 mayıs 2020 17:48

6. Ay çocuktan bize ne ya, yallah Arabistan’a yallaaaahh

27 mayıs 2020 17:51

7. Süslü son anda gelişti benim aklımda hiç öyle bi plan yoktu zaten teklif de etmediler. Dışarı çıkıp biraz içip sarhoş olunca eve gittik doğaçlama takıldık. İki adamın seninle ilgilenmesi seni istemesi gerçekten çok tatmin edici bir olay. İlk ve tek deneyimimdi ama hoş adamlara denk geldiğim için mutluyum. Bu arada ben anal yapmadım, yapmak isteyen de olmadı zaten kabul etmezdim biraz önyargım var o konuya. Ffm de zevkli olur bence ama karşındaki insanlarla çok alakalı durum. Bu arada o konuda direten erkekler beni uyuz ediyor ve her zamanki savunmam '1 erkek birden fazla kadına yetemez, 1 kadın birden fazla erkeğe yeter' oluyor.

27 mayıs 2020 17:59

8. Bu arada a3 şimdiye kadar 1 sevgilim oldu o da fazla kıskanç ve takıntılı biriydi ne o istedi ne de benim aklıma geldi böyle birşey. İlk seviştiğim adam oydu. aslında ondan ayrıldıktan sonra biraz daha kendimi keşfettim ve seksin eğlenceli bir şey olduğunu fark ettim. İlerde açık fikirli bir sevgilim olursa deneyebilirim neden olmasın.

27 mayıs 2020 18:04

9. ya ben gerçekten bu sözlüğe bir yaş altı insanların üye olmamasını istiyorum. a1in üslubundan anlaşılıyor henüz çocuk olduğu. her sorunun altında da böyle saçma sapan fikirler, eleştiriler bence çocuk üyelerden geliyor. yetişkin bir kadının böyle şeyler yazacağına inanmıyorum çünkü. rahatsız olanlar geçer okumaz eğer yetişkin/aklı başında bir insansa. sözlüğün son hali inanılmaz içler acısı

27 mayıs 2020 18:09

10. suslu sozlugu çoluk çocuk neden okusun çok zeki sevgili userlar? makyaj mı yapıyor çocuk? 18 yaş altının ben alınmamasından yanayım bile liseli görünce bile ne alaka diyorum.

27 mayıs 2020 18:10