ilişki yaşamaktan korkuyorum çünkü kısa sürede ya karşı taraf sıkılır ya da ben sıkılırım gibi hissediyorum sizce bu düşünceden nasıl?

kurtulabilirim? yaşım 23, henüz hiç uzun ilişkim olmadı ve sanki olmayacak gibi hissediyorum. çok saçma ama kendimi uzun bir ilişkide hayal edemiyorum, hep bir süre sonra sıkıcılaşır, mutlaka kısa sürede biter gibi hissediyorum

1. 21 yaşındayım kısa ilişkim bile 2 tane oldu. Bitme nedeni de aslında benim ona karşı çok yüksek olmamam. Birinden çook hoşlanmıyorum hoşlansaö da devamında senin düşüncen gibi düşünüyorum

19 mayıs 2023 21:31

2. 23 yaşındayım aynıyım süslü

19 mayıs 2023 21:55

3. yemin ederim bu ben. geçen gün bi rüya gördüm rüyada sevgilim oluyordu ama ben kendimi kendim olarak değil eski bi sınıf arkadaşım olarak gördüm. yani beynim o kadar ikna olmuş ki asla sevgilim olmayacağına. ya bişey yaparım benden soğursa diye çok korkuyorum içimde hep o korku olacağı için asla tamamen rahat olamam. bide bu arkadaşla aileyle tanıştırma muhabbeti beni aşırı aşırı geriyor çünkü insanlar üzerineki ilk izlenimim genellikle kötü

19 mayıs 2023 21:57

4. 24 yaşından selamlar, aynı şekilde düşünüyorum ss.

20 mayıs 2023 13:11