ilişkide 20+ yaş farkı olması hakkında ne düşünüyorsunuz?

merhaba süslüler, az önce bir video izliyordum da (videonun linkini yoruma bırakacağım) aklıma takıldı. birçok insan gibi bana da garip geliyor ama dünyada binbir çeşit insan var tabii ki. herkes yaşıtlarıyla birliktelik yaşayacak diye bir kaide yok. videodaki çiftlerin çoğu mutlu gözüküyor. bu konuda deneyimi olan süslüler var mı bilmiyorum ama sizce böyle fazla yaş farkının olduğu ilişkiler sağlıklı mı? ya da bu tür birliktelikler sadece ortak bir çıkardan ve/veya geçmişte yaşanan anne/baba ile alakalı iletişimsizliklerden kaynaklanıyor diyebilir miyiz?

1. (link: https://youtu.be/jc9I0w8hwXM video)

10 haziran 2020 19:03

2. Normalde hiç tipe göre insan ayıran biri değilim ama yaş farkı 10+ Oluyosa tipe bakmamak elde değil. David beckhamla da nihat doğanla da aramda 20 yaş fark var. Beckhamı çatır çutur yani ahahhhahahshs :d adamın şekli şemali zaten 10/10. Uzun süreli evliliğine bakılırsa 10/10 bi eş. Çocuklarıyla iletişimi ve babalık puanı da 10/10 gibi duruyo. Hal böyleyken adam 20liklere taş çıkarıyo benim gözümde.

Ama nihat doğan öyle mi? 100 tane pıtın olsa, dünyada tek erkek bu kalsa birini vermem. Hatta dünyada bi tek ikimiz kalsak gerekirse konuşmayı unuturum, bununla yine iletişime girmem

10 haziran 2020 19:10

3. Anlaşıyorsak, Yakışıklıysa, zenginse, beni kısıtlamıyorsa, el üstünde tutuyorsa niye olmayayım? Şimdiki sevgilimle aramda 14 yaş var kriterlerimi karşılıyor böyle biriyle evlenebilirim gayet

10 haziran 2020 19:28

4. Ben 10 yaştan sonrasına normal gözle bakmıyorum. Iki taraftan birisinin bilinçaltında ebeveyniyle ilgili sorun pek tabii olabilir sonuçta freudun çalışmaları diye bir gerçek de var. *videoyu izlemedim

10 haziran 2020 19:33

5. Anonim 3 süslücüm büyük konuşmak istemiyorum ama nihat doğan konuşturuyo yani :d bu arada sizin sorunuzda da aklıma bülent ersoy - armağan ilişkisi geldi ahahajhajahaja :d nasıl bi travma olduğunu armağana sormak lazım ahahahhaha

10 haziran 2020 19:34

6. "sevgiliniz yoksa üzülmeyin, sizinki daha doğmadı"

10 haziran 2020 21:33