ilişkilerinizde gelen gideni arattı mı yoksa daha iyisi mi oldu?

merak ediyorum, daha iyisi karşına çıkacağı için bu olmamıştır'a inanmak istiyorum.

1. Bir daha gelen olmadı

30 mayıs 2020 22:24

2. gelen gideni aratti.

30 mayıs 2020 22:26

3. a1, benim de olmadı ama flört olup giden olunca da diyorum ki daha iyisi beni bekliyor. :dd

ama kötü ilişkileri olan kişilere bakıyorum yok öyle bir dünya, sürmüş ölene kadar.

a2, güzel bir bakış açısı. ben de daha iyi, aslında iyiden ziyade daha güçlü ve daha olgun birine dönüştüğüme inanıyorum. bununla birlikte ilişkilerim de güçlenir umarım.

a3, bu beni üzer. çünkü eski sevgilimde genel olarak erkeklerden göremediğim çok güzel şeyler vardı ama sonuçta aldattı mı evet...

30 mayıs 2020 22:29

4. Asla aratmadı

30 mayıs 2020 22:43

5. "hatalarımdan ders çıkarıp, beraber olacağım insanı bir tık daha dikkatli seçmeye başlamış olabilirim. olgunlaşmamin da getirisidir bu. 18-19 yaşlarındayken sectigim insanlarla simdinin alakasi yok mesela. o zaman hoslanmam yeterliydi biriyle başlayabilmem için. artik flört edeceğim insanda bile bazi nitelikler arıyorum. inançlı olup olmaması, modernlik seviyesi, cinsiyetcilik seviyesi, gevşek mı ciddi mı, niyeti tam olarak nedir? bu soruların cevapları benim için aşırı önemli. "

bu kısımda tamamen sizin gibiyim ama benim bir yandan hala olayı zorla oldurma gibi bir kafam da var. Yani ilişkide çok seviyor ve çok bağlanıyorum, ayrılmak çok zor oluyor. ayrıca hemen düşüyorum ve kafamda tamam bu kişi benim için en iyisidir yanılgısına düşüyorum. keşke sizin gibi olabilsem. çok sevdiğimi hissettiğim için kaybetmemek aşkına hep olumsuzu da olumlu gibi görüp mantığa bürüyorum. değerimi hiç bilmiyorum açıkçası. size aşırı özendim.

teşekkürler lunette.

30 mayıs 2020 22:44

6. Yıllarca ondan başkasının olacağına inanmazdım kördüm sanki çok şeyi görmemişim , ama gelen gideni benim için hiç aratmadı hatta iyi ki gitmiş olmamış ve iyi ki şimdiki sevgilimleyim diyorum,şu anda hem kalbim hem aklımla hareket ediyorum ve çok daha mutluyum.Önceden bana biri daha iyisi sana değer veren seni seven biri çıkar vs dediğinde dinlemek bile istemiyordum çünkü ondan baskasi yoktu sanki dünyada ama çok haklılarmış.Umarım senin de gelen gideni asla aratmaz hatta daha güzel bir ilişkin olur.

30 mayıs 2020 23:10

7. böyle hikayeler bana umut veriyor, çok teşekkür ederim. mutluluğunuz daim olsun.

30 mayıs 2020 23:12

8. Gelen gideni aratmadı hatta nerdeyse üstüne gitti diye şükür namazı kılacak seviyeye getirdi valla

30 mayıs 2020 23:35