ilişkilerle ilgili fikrinizi almak istediğim bir konu?

şimdi bir erkek birini gerçekten istiyorsa sevgili olmadan önce ve olduktan sonra cinsellik için bekler. ama istemiyorsa cinsellik yaşamadığınız için gider. ilişki istemiyorum der, bahaneler sunar. peki sizi istememesindeki sebep nedir? çünkü adı üstünde daha flörtsünüz sevgili değilsiniz. sizi ne kadar tanıdı ki istediğine ya da istemediğine karar verdi? dış görünüşe bakıyor desem her erkeğin belli bir tipi mi var? ve sadece dış görünüşle olmaz bence. sizi nasıl tanıdı peki kısa sürede? hadi biraz konuşalım.

1. Kendi fikrimi yazıyorum cemkirmeyin beğenmek zorunda değilsiniz, erkek olsam amacim seks yapmak olmasa da bunu kafasında tabulastiran bir kadınla sevgili olmazdim yani ilk cumlenize katılmıyorum. Harici olarak az tanimayla da bunu ya da genel düşünce yapinizi cozer uymamistir veya dış gorunusunuzu begenmemis olabilir. Beni de isteyen/ istemeyen insanlar oldu spesifik bir sey yok bence kafa uyusmasi/ tip begenmesi olayi tamamen

5 aralık 2020 15:55

2. Yalnız cinselliği tabulaştırmayla ilgisi yok bu konunun. Cinsellik kafamda tabu olduğu için değil, beni istemeyen bir erkekle cinsellik yaşamak istemediğim için flört döneminde yaşamak istemiyorum. Bunu çözerse çözsün yani bunu yanlış anlıyorsa zaten tam da bana ilgisi olmadığı halde cinsellik için ilgisi varmış gibi yapan erkektir. Böyle erkeklere karşı da tek kozumuz bizi ilişki yaşayacak kadar istediklerini anlamadan önce yani flört döneminde cinsellik yaşamamak. Yoksa duygusal olarak kendimizi bizi istemeyen birine kaptırma ihtimalimiz çok yüksek.

5 aralık 2020 15:58

3. Bu erkek savunuculuğunuz baya sıktı yalnız.

5 aralık 2020 15:59

4. Yani erkek olsam amacım cinsellik olmasa böyle bir kadından uzaklaşırdım demek tipik erkek savunuculuğu. Erkeklerin bizi istemesi için belli bir kadın tipinde olmamız gerektiği vurgulanıyor. Zaten amacı cinsellik olmayan erkek flört döneminde cinsellik yaşamak istememenizi saygıyla karşılar. Sizi tanımaya çalışır, sırf flört döneminde istemiyorsunuz diye sizden uzaklaşmaz. Çünkü gerçek sizi tanımak istiyordur, cinselliğe takıntı yapmaz.

5 aralık 2020 16:02

5. yanlış düşünüyorsunuz bence. flört dönemi birbirinizi tanımak içinse cinsellik açısından da tanımak istemekte hiçbir sıkıntı yok, ben cinsel olarak uyumlu olmadığım biriyle sevgili olmak istemem. Rızam dahilinde seks yapıyorsam flört ya da ilişki içerisinde kimse beni kullanmış olmuyor yani, karşı tarafla beklentilerinizin uyuşmaması kullanıldığınız anlamına gelmiyor. Hazır olmayabilirsiniz, istemeyebilirsiniz en büyük hakkınız ama eğer siz cinselliği kafanızda büyütüp aşırı derecede önem yüklerseniz karşı taraftaki karaktersiz de bu hassasiyeti görüp kullanır.

5 aralık 2020 16:19

6. Ben anlatamıyorum galiba cinsellikle ilgili hassasiyet meselesi değil bu. Eğer flört döneminde cinsellik yaşarsanız sizle siz olduğunuz için ilgilenen sizinle gerçekten bir ilişki isteyen adamla sadece salt cinsellik için sizinle olan bir adamı ayırt edemezsiniz. Yani adamın bende hassasiyet var diye düşünmesi beni bağlamıyor ki. Beni neden benimle olmak istediği bağlıyor. Sebebi salt cinsellik olanları bu şekilde flört döneminde ayıklamış oluyorum.

5 aralık 2020 16:24

7. Soru sahibi sen kendini cinsellik yaşanıp atılacak bir et parçası olarak görüyorsan flört döneminde cinsellik yaşayan erkeği ve kadını birbirlerine ilgisiz, isteksiz ve gerçekten istemiyo olarak algılayabilirsin ama flört döneminde böyle şeyler yaşayan insanlardan da ciddi ilişkiler çıkabilir veya sadece seks için ilişki kurulabilir. İnsanların sadece hayatlarınım sürdüreceği insanlarla birlikte olacağını sanmanı çok kötü. Flört döneminde bahaneler uydurup giden eski flörtleriniz muhtemelen cinsellik yaşamadığınız için değil kafa yapınız yüzünden sizi bırakmıştır.

5 aralık 2020 16:25

8. Sizin kendi tercihiniz flörtte yaşarsınız ben yargılamam asla. Ama bilemezsiniz ki cinsellik yaşadığınız için mi sizinle kalmaya devam ediyor yoksa sevdiği için mi? Erkeklerin çoğu birini gerçekten istemese bile sırf cinsellik için ilişkiye devam edebiliyor, sevgili bile olabiliyor.

5 aralık 2020 16:26

9. Ayrıca yazdığınız cevap için de bir cevabım var soru sahibi, flört döneminde cinsellik yaşarsanız gayet sizinle ciddi olan veya sizi sadece becermek isteyen bir erkeği ayırt edebilirsiniz. Bunu size dokunuşundan veya bir talebini dile getirmesinden veya sıradan bir cümlesinden buluşma sıklığından tercihinden bile anlarsınız. Erkeklerin tek amacı seksmiş gibi düşünüp seks yapınca her şey bitiyor erkek alacağını alıyor olarak düşünürseniz çok basit ilişkiler kurup asıl o zaman size değer vermeyen adamlarla Birlikte olursunuz.

5 aralık 2020 16:28

10. İnsanlar ilişkiden ya da belirli bir evreden önce sevmişmiyorlAr diye bu kadar kuduran veya savunmaya geçen bir güruhun psikolojik durumunun hiç normal olduğunu düşünmüyorum

5 aralık 2020 16:28