ilk bulusma biterken el mi sikisilir yanaktan opulur mu? bulusmanin iyi bitip bitmedigi nasil anlasilir?

1. inanki biterken nasıl geçtiğini içten içe hissediyorsun. sarılabilirsiniz el sıkışılması çok resmi kaçar.

11 eylül 2021 22:33

2. Ben simdiden beni begenmeyecegini dusunuyorum bu da mi dogru ki:(

11 eylül 2021 22:57

3. Ayrica ilk kez tanisacak kisilerin sarilmasi dogru mu?

11 eylül 2021 22:57

4. Telefonda mesajlaşırken ya da konuşurken o samimiyet ortamı oluştuysa sarılırım, oluşmadıysa el sıkışırım. Buluşma iyi gittiyse vedalaşırken sarılırım, buluşma sonunda bu iş olmaz diye düşünüyosam el sıkışırım. Hatta bizden olmaz düşüncemi aksettirebilmek için kafa tokuşturasım geliyo ahahahhaha

11 eylül 2021 23:09

5. Ben bizden olur bu is diyosam o olmaz diyosa nasil anlayacagim?

11 eylül 2021 23:18

6. Bulusma onun acisindan iyi gitmediyse el sikisarak tek yanagini opmek isi degistirir mi:(

11 eylül 2021 23:20

7. Erkekler bu konuda ikiye ayrılıyo süslücüm. Çok düzler zaten. Anlaması kolay bunları :d öncelikle onda da olumluysa vedalaşma sırasında sizden adım beklemeden size sarılır ya da sizden adım bekleyip sap gibi durur öyle karşınızda :d olumsuzsa elini uzatır ya da el sallar. Eğer sap gibi duruyosa elinizle koluna dokunun görüşürüz vs kısa süreli bi sohbet, biraz şaşırıp yanak yanağa değdirme yapabilir :d olumsuzsa ya da kafası karışıksa ve elini uzattıysa hafifçe kendinize çekip yanak yanağa değdirdme olayını siz yapabilirsiniz. Adım atmaktan çekinmeyin derim. Ne kaybedersiniz ki :)

11 eylül 2021 23:21

8. Cok tatlisiniz suslu tesekkur ederim. Peki yanak yanaga mi olmali ben opsem olmaz mi hahaha

12 eylül 2021 00:02

9. Ben ağzından öbmüştüm 🙈