ilk kez konsere gideceğim ön kategoriye bosuna para vermiş miyimdir?

ilk kez biletli bir konsere gideceğim süslüler 1. kategoriden bilet aldım, konser salonda olacak koltuk numaraları var. ancak bir arkadasım “boşuna önden almıssın önlerde boşluklar oluyor arkadakileri de öne oturtuyorlar” dedi.  yani bu konserlerde bu şekilde kafalarına göre mi oturtuyorlar? yoksa koltuk numarasının bir önemi var mı?  beni aydınlatabilir misiniz bu konuda 🙏🏼 300 lira gibi bi fark verdim çünkü ön kategoriye, biraz kafama takıldı bu durum..

1. öne oturtabilecekleri kişi sayısı yine de sınırlı, oturabileceğinizin garantisi olmazdı. hiç oturmalı konsere gitmedim süslü ama seviyorsanız değer.

9 ocak 2022 02:32

2. Kıskanmış galiba kimse kafasına göre önlere gelemiyo çünkü doluyor zaten. Keyfine bak süslüm ön her zaman iyidir

9 ocak 2022 02:33

3. Boşluk olursa konser başlamaya yakın önlere gecen olur tabi ki.

Ama boşluk kalmayadabilir bu şans tamamen Yani.

9 ocak 2022 02:37

4. Yaa öyle mi diyorsunuz süslüler teşekkür ederim ❤️

Hani hiç oturma düzenli konsere gitmemiştim acaba koltuk numaralarının bir önemi yok mu diye düsündüm kafalarına göre arkadakiler öne oturuyorsa.

İlk 20-25 sıra 1. Kategoriydi zaten baya büyük bir salon sanırım

9 ocak 2022 02:39

5. Ajahahahahah arkadakileride mi öne oturtuyorlarmış :))) nerede konser? Bu arada baya baya kıçından uydurmuş. Eğer numaralı ise mümkün değil.jj'de mesela bilet aldım. Sahne önü diye geçiriyordu tek başımaydım beni bistroya yazmışlardı. Ama sanatçının menajerinin bir yakınıyla tanışınca menajer masasına çağırmıştı. Yoksa sahne önü diye bistroda oturcaktım. Jj ankaradan söz ediyorum bu arada.

9 ocak 2022 02:44

6. Süslü kücük bi sehirde olduğu için öyle cok kural falan tanımazlar aslında o yuzden ihtimal verdim:)

Jolly ya da hayal kahvesi gibi bir yer değil bi kongre merkezinde olacak.

9 ocak 2022 02:49

7. Konserin kime ait olduğuna göre değişir. Daha sakin oturarak dinlenilecek biriyse öyle bir durum olmaz. Ama dans edilecek bi konser ise herkes ayakta olduğu için rahatça ön taraflara geçebilirsiniz.

9 ocak 2022 02:52